تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور کاهش علائم سندروم پیش‌ازقاعدگی با مصرف به‌اندازه یک گیاه دارویی طرزتهیه شیرینی شکلاتی ساده برای عید نوروز + فیلم احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال سقوط ۵ پله‌ای زنان بسکتبال ایران در رنکینگ فیبا نارضایتی فعالان مد و لباس از نبود نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاه‌های لاکچری استفاده طولانی‌مدت از موبایل و تبلت، علت افزایش عارضه نزدیک‌بینی در کودکان رژیم گیاه‌خواری مطلق برای کودکان توصیه نمی‌شود مهاجرانی خبر داد: توجه ویژه دولت به زنان و عدالت جنسیتی مهدکودک ادارات، قانون برزمین‌مانده الگوی زن اسلامی دنیا را متحول خواهد کرد
سرخط خبرها
خبر خوب معاون رئیس جمهور: فرصتی برابر برای مادران و پدران در مراقبت از فرزندان

خبر خوب معاون رئیس جمهور: فرصتی برابر برای مادران و پدران در مراقبت از فرزندان

  • کد خبر: ۳۱۱۵۰۲
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به آئین نامه دورکاری که در دولت به قوت خود باقیست گفت: طبق این آئین نامه پدر‌ها نیز می‌توانند برای مراقبت از فرزندان خود دورکاری داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروز آذر، در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش اعتبار قانون جوانی جمعیت در لایحه بودجه نتیجه پیگیری شما بوده؟ گفت: یکی از دغدغه‌های دولت چهاردهم حتماً موضوع جمعیت است، جمعیت موضوعی ملی است و چالشی است که باید حل شود.

وی افزود: ما هم مسیری را که بتوانیم برای حل چالش موضوع جمعیت پیش ببریم را طی خواهیم کرد تا به یاری خدا این موضوع حل شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بخشی از چالش جمعیت از طریق بودجه حل می‌شود، اما عمده مسئله آن فرهنگ سازی است، ۲۲ میلیون خانم ایرانی در سن باروری هستند و فرزندخواهی نیز دارند، اما فرزندآوری ندارند و به نظر می‌آید اصلاً مسئله اینها مالی نیست که آنها را تشویق کنیم که خانه و یا ماشین به آنها تعلق گیرد و مادر شوند، احتمالاً دلایل دیگری دارند. باید آنها را شناسایی کنیم و راجع به آنها صحبت کنیم.

بهروزآذر گفت: باید امیدی در دل این افراد ایجاد شود که مطمئن شوند فردایشان از امروزشان بهتر است و در این راه -مادر شدن- قدم بگذارند.

وی در پاسخ به این پرسش که مسئله دورکاری را به تازگی مطرح کردید، جزئیات آن چیست؟ بیان کرد: یکی از دغدغه‌های ما این است که هم مادران و هم پدران در کنار فرزندانشان آرامش داشته باشند، به دلیل آلودگی هوا، تعطیلی‌ها زیاد شد؛ فرزندان در خانه بودند و پدر و مادر اغلب شاغل بودند و مجبور بودند به سر کار بروند و این را در دولت بررسی کردیم، آئین نامه دورکاری که مربوط به سال ۹۸ بود، مقرر شد همچنان به قوت خود باقی بماند و اطلاع رسانی شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور ادامه داد: از طریق آئین نامه دورکاری پدران و مادران می‌توانند از ظرفیت دورکاری استفاده کنند که البته این در اختیار دستگاه‌های اجرایی است و باید مسئولین دستگاه‌ها این مجوز را برای کارکنان خود صادر کنند و امیدواریم که از این دستورالعمل استفاده کنند.

بهروز آذر همچنین در رابطه با نقش آفرینی پدران در تربیت فرزندان با استفاده از مشوق‌ها و آئین نامه دورکاری، گفت: طبق آئین نامه دورکاری، پدر‌ها نیز می‌توانند دورکاری داشته باشند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.