مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
خبر خوب معاون رئیس جمهور: فرصتی برابر برای مادران و پدران در مراقبت از فرزندان

خبر خوب معاون رئیس جمهور: فرصتی برابر برای مادران و پدران در مراقبت از فرزندان

  • کد خبر: ۳۱۱۵۰۲
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به آئین نامه دورکاری که در دولت به قوت خود باقیست گفت: طبق این آئین نامه پدر‌ها نیز می‌توانند برای مراقبت از فرزندان خود دورکاری داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروز آذر، در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش اعتبار قانون جوانی جمعیت در لایحه بودجه نتیجه پیگیری شما بوده؟ گفت: یکی از دغدغه‌های دولت چهاردهم حتماً موضوع جمعیت است، جمعیت موضوعی ملی است و چالشی است که باید حل شود.

وی افزود: ما هم مسیری را که بتوانیم برای حل چالش موضوع جمعیت پیش ببریم را طی خواهیم کرد تا به یاری خدا این موضوع حل شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بخشی از چالش جمعیت از طریق بودجه حل می‌شود، اما عمده مسئله آن فرهنگ سازی است، ۲۲ میلیون خانم ایرانی در سن باروری هستند و فرزندخواهی نیز دارند، اما فرزندآوری ندارند و به نظر می‌آید اصلاً مسئله اینها مالی نیست که آنها را تشویق کنیم که خانه و یا ماشین به آنها تعلق گیرد و مادر شوند، احتمالاً دلایل دیگری دارند. باید آنها را شناسایی کنیم و راجع به آنها صحبت کنیم.

بهروزآذر گفت: باید امیدی در دل این افراد ایجاد شود که مطمئن شوند فردایشان از امروزشان بهتر است و در این راه -مادر شدن- قدم بگذارند.

وی در پاسخ به این پرسش که مسئله دورکاری را به تازگی مطرح کردید، جزئیات آن چیست؟ بیان کرد: یکی از دغدغه‌های ما این است که هم مادران و هم پدران در کنار فرزندانشان آرامش داشته باشند، به دلیل آلودگی هوا، تعطیلی‌ها زیاد شد؛ فرزندان در خانه بودند و پدر و مادر اغلب شاغل بودند و مجبور بودند به سر کار بروند و این را در دولت بررسی کردیم، آئین نامه دورکاری که مربوط به سال ۹۸ بود، مقرر شد همچنان به قوت خود باقی بماند و اطلاع رسانی شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور ادامه داد: از طریق آئین نامه دورکاری پدران و مادران می‌توانند از ظرفیت دورکاری استفاده کنند که البته این در اختیار دستگاه‌های اجرایی است و باید مسئولین دستگاه‌ها این مجوز را برای کارکنان خود صادر کنند و امیدواریم که از این دستورالعمل استفاده کنند.

بهروز آذر همچنین در رابطه با نقش آفرینی پدران در تربیت فرزندان با استفاده از مشوق‌ها و آئین نامه دورکاری، گفت: طبق آئین نامه دورکاری، پدر‌ها نیز می‌توانند دورکاری داشته باشند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.