نایب قهرمان بازی‌های اسلامی: مدال واقعی‌ام در موکب‌های خدمت است بهروزآذر: مدیران جوان پل ارتباطی مردم و نظام تصمیم‌گیری باشند محک دوباره تیم ملی فوتسال زنان ایران در مسابقات آسیای مرکزی| تغییر نسل در ترکیب تیم ملی آغاز شد چه ارتباطی میان کمبود آهن و ناباروری زنان وجود دارد؟ ساماندهی صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری| عاملیت زنان روستایی و عشایری باید شناسایی شود سزارین در کشور، همچنان بالاتر از حد استاندارد| تعویق در فرزندآوری، بر کاهش نرخ باروری اثرگذار است طراحی و اجرای نشان «خانواده محوری» در آینده‌ای نزدیک| شهرداری پایتخت به مسئله «تهران خانواده» توجه ویژه خواهد کرد آغاز تمرینات تیم ملی فوتسال زنان جهت حضور در مسابقات کافا از امروز (یکشنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۵) شیرخوارگان کشور برای «نوه رهبر شهید» در قم گردهم می‌آیند اجرای یک برنامه ویژه بیش از ۱۵۰۰ نفر از زنان سرپرست خانوار در خراسان رضوی| پیشگیری از معلولیت‌ها به یک جریان فراگیر سلامت‌محور تبدیل شده است نجات جان مادر ۲۸ ساله باردار و دوقلوهایش در تهران چرا در خانه خودتان هم غمگین هستید؟ | یک پژوهشگر از راز چیدمان خانه پرده برداشت اصلاح جهش‌های بیماری‌زا در جنین‌ها با انجام یک پژوهش مهم خانه داری| کدام گل‌های فصلی رشد تهاجمی دارند؟ پایان بسیاری از ازدواج‌ها با پدیده «فرسودگی زناشویی» | چگونه خود را ارزیابی کنیم؟ زنان؛ پیشرانان اصلی اقتصاد خلاق در ایران هستند چرا خواب در بارداری بسیار مهم است؟ درباره علل ریزش موی بانوان پس از بارداری چه می‌دانید؟ پنجره جمعیتی قزوین در حال بسته شدن| نرخ باروری به کمتر از ۱.۲۴ رسیده است
سرخط خبرها
آزادی بانوی مبارز فلسطینی از بند رژیم صهیونیستی

آزادی بانوی مبارز فلسطینی از بند رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۱۱۸۱۸
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵
خالده جرار، یکی از زنان مبارز فلسطینی است که پس از سال‌ها مبارزه در اسارت در زندان‌های رژیم تروریستی اسرائیل، در اولین مبادله اسیران بین اشغالگران اسرائیل و مقاومت فلسطین، آزادی خود را به دست آورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «خالده جرار» زندانی سیاسی شماره ۱ (به توصیف گیدئون لوی، روزنامه‌نگار اسرائیلی) یکی از زنان مبارز فلسطینی، پس از سال‌ها مبارزه در اسارت در زندان‌های رژیم تروریستی اسرائیل، در اولین مبادله اسیران بین اشغالگران اسرائیل و مقاومت فلسطین، آزادی خود را به دست آورد.

او یکی از زنان مبارز فلسطینی بود که در ۹ فوریه ۱۹۶۳ در شهر نابلس به دنیا آمد. او با غسان جرار، تاجری فلسطینی که سابقه طولانی بازداشت اداری، تحقیقات و تبعید را دارد، ازدواج کرده است. جرار دو دختر دارد: یافا و سهی. سهی در ژوئیه ۲۰۲۱ در حالی که مادرش در اسارت بود درگذشت، اما اشغالگران صهیونیست مانع از خداحافظی او برای آخرین بار با دخترش شد.

این زن مبارز فلسطینی دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی از دانشگاه Birzeit فلسطین است و یکی از اعضای دفتر سیاسی جبهه مردمی برای آزادی فلسطین، معاون در شورای قانونگذاری فلسطین و مسئول امور پرونده زندانیان در شورای قانونگذاری فلسطین است.

او همچنین به‌عنوان عضو کمیته عالی ملی برای پیگیری پرونده پیوستن فلسطین به دیوان کیفری بین‌المللی و به عنوان مدیر «بنیاد الضمیر» برای مراقبت از زندانیان و حقوق بشر از سال ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۶ کار کرد. سپس به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره بنیاد منصوب شد.

تمامی اتهامات وارده به خالده جرار توسط اشغالگران اسرائیل مربوط به فعالیت سیاسی و وابستگی او به جبهه مردمی برای آزادی فلسطین است، زیرا این یک سازمان ممنوعه در لیست نظامی رژیم تروریستی است، حمایت او از اسرا و ملاقات او با اسیران آزاد شده یک اتهام اضافی است که از نظر رژیم تروریستی اسرائیل مستلزم بازداشت است.

رژیم اشغالگر در سال ۱۹۹۸ مقابله با با این زن فلسطینی را آغاز کرد. در همان زمان که حکم حبس خانگی علیه او صادر و از خروج خالده از سرزمین‌های اشغالی فلسطین جلوگیری کرد.

اشغالگران او را از خانه اش در رام الله در ۲ آوریل ۲۰۱۵ دستگیر کردند. خودرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی او را محاصره کردند، به خانه هجوم بردند، آن را تفتیش و دستگاه‌های او را مصادره کردند و سپس او را به چندین زندان نظامی اسرائیل برای بازجویی منتقل کردند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.