پیروزی ارزشمند تیم ملی ایران مقابل چین تایپه در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا استرالیا، میزبان مراسم قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتبال بانوان آسیا ۲۰۲۶ صاحبان مشاغل خانگی از ۴۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان وام با سود ۴ درصد می‌گیرند کمک به اقتصاد دولتی از طریق اقتصاد خانواده‌محور گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود زنان تنها ۴.۶ میلیون نفر از جمعیت شاغل کشور را تشکیل داده‌اند| محرومیت بانوان شاغل از حق عائله‌مندی دیانت و تعهد، مهم‌ترین ویژگی‌های مادر شهیدان حسن و مجتبی خوراکیان بررسی برخی عوامل افزایش شمار جنایتی به نام سقط جنین | نسل‌کشی سوداگران ۳ تا ۵ سال، اختلاف سنی مطلوب بین فرزندان توسعه مراکز همسان‌گزینی و اعطای وام ازدواج، دو محور اصلی قانون جوانی جمعیت در حوزه ازدواج استفاده از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران فرازوفرود‌های یک مادر در ایجاد کارآفرینی در دنیای مد اسلامی تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین
سرخط خبرها
آزادی بانوی مبارز فلسطینی از بند رژیم صهیونیستی

آزادی بانوی مبارز فلسطینی از بند رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۱۱۸۱۸
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵
خالده جرار، یکی از زنان مبارز فلسطینی است که پس از سال‌ها مبارزه در اسارت در زندان‌های رژیم تروریستی اسرائیل، در اولین مبادله اسیران بین اشغالگران اسرائیل و مقاومت فلسطین، آزادی خود را به دست آورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «خالده جرار» زندانی سیاسی شماره ۱ (به توصیف گیدئون لوی، روزنامه‌نگار اسرائیلی) یکی از زنان مبارز فلسطینی، پس از سال‌ها مبارزه در اسارت در زندان‌های رژیم تروریستی اسرائیل، در اولین مبادله اسیران بین اشغالگران اسرائیل و مقاومت فلسطین، آزادی خود را به دست آورد.

او یکی از زنان مبارز فلسطینی بود که در ۹ فوریه ۱۹۶۳ در شهر نابلس به دنیا آمد. او با غسان جرار، تاجری فلسطینی که سابقه طولانی بازداشت اداری، تحقیقات و تبعید را دارد، ازدواج کرده است. جرار دو دختر دارد: یافا و سهی. سهی در ژوئیه ۲۰۲۱ در حالی که مادرش در اسارت بود درگذشت، اما اشغالگران صهیونیست مانع از خداحافظی او برای آخرین بار با دخترش شد.

این زن مبارز فلسطینی دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی از دانشگاه Birzeit فلسطین است و یکی از اعضای دفتر سیاسی جبهه مردمی برای آزادی فلسطین، معاون در شورای قانونگذاری فلسطین و مسئول امور پرونده زندانیان در شورای قانونگذاری فلسطین است.

او همچنین به‌عنوان عضو کمیته عالی ملی برای پیگیری پرونده پیوستن فلسطین به دیوان کیفری بین‌المللی و به عنوان مدیر «بنیاد الضمیر» برای مراقبت از زندانیان و حقوق بشر از سال ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۶ کار کرد. سپس به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره بنیاد منصوب شد.

تمامی اتهامات وارده به خالده جرار توسط اشغالگران اسرائیل مربوط به فعالیت سیاسی و وابستگی او به جبهه مردمی برای آزادی فلسطین است، زیرا این یک سازمان ممنوعه در لیست نظامی رژیم تروریستی است، حمایت او از اسرا و ملاقات او با اسیران آزاد شده یک اتهام اضافی است که از نظر رژیم تروریستی اسرائیل مستلزم بازداشت است.

رژیم اشغالگر در سال ۱۹۹۸ مقابله با با این زن فلسطینی را آغاز کرد. در همان زمان که حکم حبس خانگی علیه او صادر و از خروج خالده از سرزمین‌های اشغالی فلسطین جلوگیری کرد.

اشغالگران او را از خانه اش در رام الله در ۲ آوریل ۲۰۱۵ دستگیر کردند. خودرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی او را محاصره کردند، به خانه هجوم بردند، آن را تفتیش و دستگاه‌های او را مصادره کردند و سپس او را به چندین زندان نظامی اسرائیل برای بازجویی منتقل کردند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.