اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده روش‌های بهره گیری از مصادیق تربیتی عاشورا در تربیت فرزندان ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان
سرخط خبرها
رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک

رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک

  • کد خبر: ۳۱۲۰۹۵
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶
به گفته یک روانشناس، کودکان بعد از ۴ سالگی نیاز به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده دارند و مهدکودک رفتن آنها در این سن می‌تواند این نیاز را رفع کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیوان کاکابرایی با بیان اینکه شرایط کودکان از نظر توانمندی و ظرفیت متفاوت است، اظهار کرد: با این وجود می‌توان گفت کودکان به طور میانگین تا سن ۳.۵ تا چهار سالگی تمام تعاملات، نیاز‌ها و مهارت‌های فردی و اجتماعی را در خانواده کسب می‌کنند و نیاز چندانی به محیط بیرون از خانه ندارند.

وی ادامه داد: از این سن به بعد کودکان به تدریج نیازمند برقراری تعاملات فردی می‌شوند که برای پاسخ به این نیازها، حضور آنها در محیط‌هایی مانند مهدکودک و ارتباط با گروه همسالان ضروری می‌شود.

این روانشناس درباره اینکه آیا برای زمان مناسب ورود به مهدکودک بین دختر بچه و پسربچه تفاوتی وجود دارد، عنوان کرد: اگرچه شرایط دختربچه و پسربچه‌ها تا حدودی متفاوت است، اما در این مورد هر دو آنها بعد از سن حدود ۳.۵ سالگی به تعاملات فردی و اجتماعی بیرون از خانواده نیاز دارند.

کاکابرایی به این موضوع که برخی والدین به جهت شاغل بودن ناگزیر به سپردن کودک خود به مهدکودک پیش از سن ۳.۵ سالگی و حتی در ماه‌های اول تولد می‌شوند نیز اشاره و خاطرنشان کرد: اینکه آیا کودک قبل از ورود به سن ۳.۵ سالگی در مهدکودک آسیب می‌بیند یا نه نیز کامل به شرایط مهدکودک و شیوه نگهداری از او بستگی دارد.

وی از اهمیت آماده کردن کودک برای ورود به مهدکودک نیز یاد کرد و افزود: کودک باید مهارت نه گفتن، تاب‌آوری، تبدیل مشکل به مسئله و حل آن و... را بیاموزد که چنین مواردی معمولا در کودک‌هایی رخ می‌دهد که شرایط خانوادگی آنها از نظر عاطفی مناسب بوده و والدین با یکدیگر نیز تعامل خوبی دارند و همین امر باعث می‌شود کودک ساختار روانی سالمی داشته باشد و برای ورود به مهدکودک نیز آماده شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.