ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدرضا فولادی تاکید دختر شهید سلامی بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایت علیه دانش‌آموزان میناب حواشی ارائه فاکتور خرید سیگار توسط فرزانه فصیحی در ترکیه جزییات مراسم تشییع مادر شهیدان «محمد حسن و حمید یعقوبی» در مشهد شناسایی سالانه بیش از ۲۱ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان پستان در کشور نقش زنان در اقتصاد خلاق، فراتر از نیروی کار است | ضرورت ایجاد زمینه اتصال کسب‌وکارها به بازارهای ملی و بین‌المللی اجرای پویش «پرستار جان‌فدا» توسط دختران عضو باشگاه دختیژن لزوم اجرای طرح غربالگری ویژه شناسایی سرطان‌های شایع زنان در مشهد همزمان با سایر شهرهای کشور بارداری؛ عامل مهمی در پیشگیری از ابتلاء به سرطان است نجوای عاشقانه با امام زمان (عج) | «دعای نصر» و «توسل»در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی طنین‌انداز می‌شود زنان بیشتر در معرض خطر ابتلا به آرتروز قرار دارند آغاز ششمین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان بانوان ایران از فردا (سه‌شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۵) رابطه سالم زوجین، رابطه بی‌اختلاف نیست | نگاهی به معانی سکوت در زندگی مشترک خانه‌داری | چگونه با فر، گردوی پوست سبز را خشک کنیم؟ سمبوسه؛ نوعی غذای سرخ کردنیِ هندیِ شکم‌پر + دستور پخت روایت علاقه یک بانوی کوهنورد پیشکسوت در مستند «مادر کوهستان» | وقتی یک اثر زنانه به جشنواره بین‌المللی فیلم داکا راه یافت اهدای ۵۰ میلیون تومان از هزینه‌های جشن تولد برای آزادی یک مادر زندانی تشریح ۳ تصور نادرست درباره فریز تخمک | کمپین «فرصت باروری را بشناس» را چقدر می‌شناسید؟
سرخط خبرها
کاهش کالری غذایی، عامل تأثیرگذار بر ایجاد اختلال قدی در کودکان

کاهش کالری غذایی، عامل تأثیرگذار بر ایجاد اختلال قدی در کودکان

  • کد خبر: ۳۱۳۶۴۷
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برخی از والدین سعی می‌کنند با کاهش کالری غذایی از ابتلای کودکان خود به چاقی پیشگیری کنند، اما باتوجه به اینکه کودکان در سن رشد هستند، این موضوع باعث اختلال قدی در کودک می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منصور رضایی با بیان این که والدین باید غذا‌های پر فیبر را در برنامه غذایی قرار دهند؛ اظهار کرد: والدین نباید از میان‌وعده برای فرزندان خود غافل شوند.

وی ادامه داد: والدین باید غذا‌ها را با پیاز، سیر، آب‌لیمو و آب نارنج مزه دار کنند تا کودکان و نوجوانان به غذا‌های شیرین، پرچرب و شور سوق پیدا نکنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که میوه‌ها و سبزیجات باید جایگزین تنقلات شور همچون چیپس و پفک شوند، اضافه کرد: برخی از والدین برای فرزندان خود رژیم غذایی طراحی کرده و بر اساس آن عمل می‌کنند، با کاهش کالری غذایی نمی‌توان جلوی چاقی کودکان را گرفت؛ چرا که کودکان در سن رشد هستند و این امر ممکن است باعث اختلال قدی در کودک شود.

رضایی با بیان این که نباید کودکان و نوجوانان گرسنه شوند؛ تصریح کرد: والدین باید غذا‌های مفید را در اختیار فرزندان خود گذاشته و به جای اصرار، احساس نیاز را به آنها القا کنند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.