بررسی تبعات تاخیر زوجین در فرزندآوری کسب سهمیه مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۵ توسط بانوی ایرانی بررسی پیامد‌های کاهش معاشرت‌های خانوادگی و راهکار‌های تقویت آن کدام غذا‌ها نباید فریز شوند؟ محور‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا مرتضوی بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
ایجاد چالش‌های هویتی برای کودکان و نوجوانان با بلاگری آنها در فضای مجازی

ایجاد چالش‌های هویتی برای کودکان و نوجوانان با بلاگری آنها در فضای مجازی

  • کد خبر: ۳۱۲۹۰۶
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
دبیرکل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکوی ایران گفت: بلاگری کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، ممکن است آنها را با چالش‌های هویتی، شناختی، رفتاری و اجتماعی مواجه کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معصومه نصیری اظهار کرد: شبکه‌های اجتماعی به دلیل توجه به زوایای ذهنی مخاطبان، از جمله تمایل به دیده‌شدن، جلب توجه و نمایش جنبه‌هایی از هویت و ذهنیت افراد که در شرایط عادی زندگی ممکن است کمتر بروز کند، تأثیر زیادی بر هویت کودکان و نوجوانان دارند.

وی ادامه داد: زمانی که فراتر از مراحل رشد همه‌جانبه کودک‌ونوجوان قرار می‌گیرند، آنها را از محیطی که باید به‌طورطبیعی در آن قرار داشته باشند خارج کرده و به سمت فضا‌هایی سوق می‌دهند که ممکن است نادرست یا نامناسب باشد. این امر می‌تواند نسل جدید را با چالش‌های هویتی، شناختی، رفتاری و اجتماعی مواجه کند که قابل تأمل و بررسی است.

دبیرکل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکوی ایران با بیان اینکه ضروری است که در مورد محتوا‌های نامناسب دسته‌بندی دقیقی داشته باشیم. این محتوا‌ها معمولا در زمینه‌های اخلاق، هویت، سبک‌زندگی و روزمرگی‌ها قرار می‌گیرند، افزود: بنابراین، باید این موارد را به‌دقت طبقه‌بندی کنیم و نمی‌توانیم به تمامی دسته‌های محتوا، عنوان محتوای نامناسب را اطلاق کنیم.

نصیری با تاکید بر اینکه بلاگری به مفهوم تباه‌کردن آینده کودک‌ونوجوان مطرح می‌شود. به‌هرحال کودکان ما به‌صورت ویژه‌تر در دوران کودکی از جذابیت‌های این دوره برخوردار هستند و توفیق‌شان در حوزه بلاگری راحت‌تر رخ می‌دهد، اضافه کرد:، اما زمانی که اینها بزرگ‌تر می‌شوند و در فضای جدی‌تری قرار می‌گیرند، دیگر آن جذابیت‌های کودکی را ندارند و مجبورند به هر روشی تن دهند تا در این فضا ماندگار شوند.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.