فوت پیرترین زن ایران| بانویی که متعلق به ۵ نسل گذشته بود فرمول طلایی مادران برای بردن کودک به هیئت و روضه محرم درخشش دختر اسکیت‌باز سرعت خراسان رضوی در رقابت‌های کشوری صعود ۱۰۹ پله‌ای دختر تنیسور ایرانی در رنکینگ جهانی سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان ایران: برگزاری رقابت‌های باشگاهی، انگیزه را افزایش می‌دهد نگاهی زنانه به جنگ در کتاب «دوازده خوان» ۴ خراسانی در تیم ملی والیبال کمتر از ۱۸ سال دختران| مشهدی‌ها حریفان آسیایی خود را شناختند مصرف این ادویه جادویی از پیری زودرس پیشگیری می‌کند! ارتباط میان کم‌خوابی و استرس با چاقی چیست؟ افزایش اعتبارات پروژه‌های «شهربانو» به ۵۹۰ میلیارد تومان در شورای اسلامی شهر مشهد چطور زندگی عروس ۱۶ ساله در چند روز نابود شد؟ | روایت دختری که با گریه به مرکز مشاوره پلیس مشهد آمد چند زوج نابارور با کمک پژوهشگاه رویان فرزندشان را در آغوش کشیدند؟ هشدار یک متخصص: غر زدن به مغزتان آسیب می‌رساند ضرورت توجه به حوزه زنان و خانواده در سیاستگذاری های کلان فرهنگی خانه داری| چرا کیک، یک طرفه پف می‌کند؟ کم‌کاری تیروئید احتمال ناباروری را افزایش می‌دهد اصفهان، میزبان دومین اردوی تیم ملی هندبال زنان| شرایط آمادگی بازیکنان نسبتاً خوب است چرا وام‌ و امتیازات فرزندآوری، جمعیت را افزایش نداد؟
سرخط خبرها
انتصاب سومین فرماندار زن در گیلان (۷ بهمن ۱۴۰۳)

انتصاب سومین فرماندار زن در گیلان (۷ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۳۰۳۴
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۰
سیده زهره میراعلمی به عنوان سومین فرماندار زن در گیلان با حکم هادی حق شناس استاندار منصوب شد

به گزارش شهرآرانیوز؛ هادی حق شناس عصر یکشنبه در حکمی سیده زهرا میراعلمی را به سمت سرپرست فرمانداری شهرستان سیاهکل منصوب کرد.

استاندار گیلان در حکم اعلمی، بر لزوم تحقق اهداف عالیه انقلاب اسلامی، اجرایی شدن برنامه‌ها و سیاست‌های دولت وفاق ملی تحت رهنمود‌های حکیمانه رهبر انقلاب تاکید کرده است.

سیده زهرا میراعلمی از کارشناسان استانداری گیلان است که سابقه معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان رشت، بخشداری مرکزی سیاهکل را در کارنامه مدیریتی خود دارد.

وی سومین بانویی است که با حکم‌استاندار گیلان به عنوان سرپرست یکی ازفرمانداری‌های استان گیلان منصوب می‌شود. پیش از این امین بابایی فرماندار شهرستان سیاهکل را عهده دار بود.

پیش از این فرمانداری‌های شهرستان‌های خمام و رودبار به بانوان سپرده شده بود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.