آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند
سرخط خبرها
باور به نقش زنان در توسعه جامعه، رمز موفقیت بانوی یزدی برگزیده رویداد «ایران‌بانو»

باور به نقش زنان در توسعه جامعه، رمز موفقیت بانوی یزدی برگزیده رویداد «ایران‌بانو»

  • کد خبر: ۳۱۳۷۲۶
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
فخرالسادات خامسی هامانه، بانوی برگزیده جشنواره ملی «ایران‌بانو» رمز موفقیت خود در این رویداد را باور به نقش زنان در توسعه جامعه توصیف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فخرالسادات خامسی هامانه اظهار کرد: دوران تحصیلم تا مقطع دیپلم به شکل طبیعی طی شد و در رشته زبان و ادبیات فارسی تحصیل کردم، در همان سال دیپلم توانستم رتبه اول مسابقات علمی کشور را کسب کنم، این موفقیت آغازگر مسیری شد که بعد‌ها در آن گام برداشتم.

وی ادامه داد: پس از دریافت دیپلم وارد مقطع کارشناسی شدم، با وجود ازدواج و مادر شدن در دوران دانشجویی، توانستم تنها دانشجویی باشم که این مقطع را در هفت ترم با رتبه اول به پایان برسانم، در مقطع فوق‌لیسانس نیز جزو معدود دانشجویانی بودم که در آن زمان به دانشگاه خوارزمی تهران راه یافتم، چراکه پذیرش در این مقطع بسیار دشوار بود و در یزد نیز چنین امکاناتی وجود نداشت، با اتمام فوق‌لیسانس، به‌عنوان یکی از نخستین معلمان زن دارای این مدرک در آموزش‌وپرورش مشغول به کار شدم.

او با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۲ به‌عنوان مدیرکل امور بانوان استانداری یزد منصوب شده بودم، تصریح کرد: پس از دو سال و نیم، مجدداً مسئولیت آموزشکده حضرت رقیه را برعهده گرفتم، همزمان سرپرست آموزشکده فنی‌حرفه‌ای دختران میبد نیز بودم، در ادامه به‌عنوان مدیرکل امور اجتماعی استانداری منصوب شدم و پس از اتمام این دوره‌ها، به عضویت شورای اسلامی شهر یزد دوره ششم درآمدم.

خامسی با بیان اینکه پس از کسب رتبه مدرس نمونه کشوری، استانی و پژوهشگر برتر، دو کتاب نوشتم؛ «تحلیل زبان‌شناختی گویش یزدی» و «برابرنهاده‌های واژگان تفسیر قرآن کمبریج»، یاداور شد: همچنین بیش از چهل مقاله منتشر کردم که بسیاری از آنها در جشنواره‌های بین‌المللی رتبه‌آور بوده‌اند.

این بانوی برگزیده یزدی افزود: سه فرزند دارم، دو فرزندم در دوران کارشناسی به دنیا آمدند و فرزند سومم ده سال بعد متولد شد، تلاش کردم همزمان با ایفای نقش مادری، همسری و کارمندی، تحصیلات و فعالیت‌هایم را ادامه دهم.

او با بیان اینکه معتقدم هر زنی می‌تواند در کنار ایفای نقش‌های خانوادگی، به موفقیت‌های حرفه‌ای و اجتماعی دست یابد، مشروط بر آنکه برنامه‌ریزی و پشتکار داشته باشد، رمز موفقیت خود در این رویداد را باور به نقش زنان در توسعه جامعه توصیف کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.