لزوم راه‌اندازی «باشگاه نقش‌های اجتماعی زنان» در دانشگاه آزاد اسلامی همه ما در برابر «نسل آینده» مسئولیم| لزوم انجام تغییرات کوچک در فرهنگ عمومی پرداخت ۱۱۰۰ میلیارد ریال هزینه درمان زوج‌های نابارور در اصفهان ۶۳ هزار مادر مشمول کارت امید در فروردین ماه ۱۴۰۵ شدند خانه‌داری| چرا کوکوی سیب‌زمینی در هنگام سرخ کردن، از هم پاشیده می‌شود؟ ۲۳ هزار خانواده زن‌سرپرست تحت پوشش حمایتی شهرداری تهران یک بانوی مربی ایرانی در آستانه لژیونر شدن | مسیر پیشرفت و رشد فوتبال زنان ایران، روشن‌تر شده است ۴۳ درصد سقوط فرزندآوری در خراسان رضوی نگاهی به اعداد و ارقام حال و آینده جمعیت ایران و خراسان رضوی| آیا این استان به نسبت کشور جوان است؟ «زن و هویت مشهد» | بخش هفتم: رستاخیز پرچم ایران در دست زنان مشهد خانواده‌های ایرانی پس از ازدواج، تمایل به فرزندآوری دارند| افزایش نرخ باروری کل کشور با رفع مشکلات جوانان مجرد قطعی اعطای تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی خرید کالا به زوجین جوان خراسان جنوبی ترویج فرهنگ ازدواج آسان با اجرای طرح «نوید زندگی» توسط کمیته امداد آیا ابتلاء به پوکی استخوان از شبکیه چشم قابل پیش بینی است؟ جذب یک مربی خارجی دیگر در تیم ملی والیبال زنان کسب مقام سوم ترای اتلون بانوان خراسان رضوی در مسابقات کشوری درباره توانمندسازی اجتماعی والدین برای حضور مجدد فرزندان چه می‌دانید؟ | حمایت بهزیستی از خانواده‌ها بعد از بازپیوند
سرخط خبرها
کسب جایزه هنری بین‌المللی توسط یک بانوی ایرانی

کسب جایزه هنری بین‌المللی توسط یک بانوی ایرانی

  • کد خبر: ۳۱۵۵۲۰
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
«شادی حبیب»، هنرمند، مدرس و پژوهشگر، موفق شد جایزه سوم بخش سه‌بعدی چهاردهمین مسابقه بین‌المللی «نمایشگاه هنر زنان» را برای اثر هنری «آوردگاه پرندگان» کسب کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اثر هنری «آوردگاه پرندگان» ساخته شادی حبیب موفق به کسب رتبه سوم در بخش سه‌بعدی مسابقه بین‌المللی «نمایشگاه هنر زنان» (۱۴th All Women Art Exhibition) شد.

این رقابت، یکی از رویداد‌های معتبر در حوزه هنر‌های تجسمی است و در این دوره، آثار برتر در بخش‌های مختلف از جمله نقاشی، عکاسی و مجسمه‌سازی مورد داوری قرار گرفتند.

گواهی این رویداد به امضای کریستوفر دی. هافمن، مدیر این گالری، رسیده و در آن اثر «آوردگاه پرندگان» به عنوان یکی از برگزیدگان این رقابت معرفی شده است.

اثر «آوردگاه پرندگان» بر پایه قوانین شطرنج طراحی شده و تفاوت اصلی آن با شطرنج‌های سنتی، صفحه دایره‌ای شکل آن است.

شادی حبیب در مورد اثرش توضیحاتی ارائه داد و گفت: برخلاف شطرنج‌های رایج که خانه‌ها به‌صورت مربع تقسیم‌بندی می‌شوند، در این اثر خانه‌ها بر محور دایره‌ای طراحی شده‌اند. صفحه نمادی از کره زمین است و مهره‌های آن بر اساس فیگور‌های پرندگان به‌صورت انتزاعی ساخته شده‌اند. این مجموعه بر سه پرنده انتزاعی قرار دارد که وزن سازه را تحمل می‌کنند. در زیر صفحه، ۲ کشو دایره‌ای شکل برای نگهداری مهره‌ها تعبیه شده است.

وی بیان کرد: برای ساخت این اثر، از چوب‌های گردو، جوش سنجد، جوش کیکم، شمشاد و عناب استفاده شده و تکنیک‌های مختلف صنایع‌دستی از جمله درودگری، نازک‌کاری، حجم‌سازی و معرق در آن به کار رفته است.

این هنرمند و مدرس دانشگاه گفت: طراحی «آوردگاه پرندگان» در سال ۱۳۸۷ آغاز شد و مراحل ساخت آن طی شش ماه ادامه پیدا کرد. در این فرایند، از رهنمود‌های استاد محمدعلی ودود هم بسیار بهره بردم.

شادی حبیب هنرمند، پژوهشگر و مدرس دانشگاه دارای درجه دو هنری از شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو هیئت‌مدیره مؤسسه هنر‌های چوبی ودود است. وی تاکنون در رویداد‌های بین‌المللی و ملی متعددی حضور داشته و جوایزی همچون نشان بهترین اثر (نفر اول) مسابقه بین‌المللی زنان آمریکا (۱۴۰۰) و نشان ممتاز این مسابقه در سال ۱۴۰۱ را کسب کرده است. همچنین، در جشنواره بین‌المللی طراحی ایتالیا در سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ موفق به کسب رتبه سوم شده است.

وی علاوه بر تدریس در دانشگاه، رئیس دپارتمان آموزش مؤسسه هنر‌های چوبی ودود و عضو شورای سیاست‌گذاری المپیاد ملی مهارت است و در نمایشگاه‌های تخصصی متعددی از جمله نمایشگاه زیورآلات ایرانی در لندن، سمپوزیوم مجسمه‌سازی چوب، نمایشگاه هنر‌های چوبی سازمان اکو و نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی شرکت کرده است.

از دیگر فعالیت‌های شاخص این کارآفرین برتر می‌توان به همکاری در ساخت میز معرق کاخ صاحبقرانیه به سفارش سازمان میراث فرهنگی اشاره کرد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.