اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
پرسشگری کودکان، چالش مهم والدین

پرسشگری کودکان، چالش مهم والدین

  • کد خبر: ۳۱۴۱۰۵
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
مشاور ارشد و روانشناس کودک و نوجوان گفت: بیشترین تفاوت نسل‌های گذشته با امروز در این است که در نسل گذشته پذیرش بیشتر بود، اما کودک و نوجوان امروز پرسشگرند و بیشتر چالش والدین با فرزندان در همین موضوع است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رحیمه خواجوی در مورد آثار تنبیه و تشویق در تربیت کودکان اظهار کرد: آنچه امروزه در بین روانشناسان و جامعه‌شناسان و افرادی که با حوزه کودکان و نوجوانان سر و کار دارند مورد نظر است این که تنبیه و تشویق باید آگاهانه صورت بگیرد و اگر آگاهانه نباشد هیچ‌کدام اثر خاصی بر روی کودک ندارد.

وی تصریح کرد: امروزه تنبیه و تشویق‌ها خانواده بیشترین تاثیر را بر شکل‌گیری رفتار و شخصیت کودک می‌گذارد. به طوری که اگر از همان ابتدای کودکی تربیت درست کودک انجام نپذیرد، کودک در نوجوانی دچار ناهنجاری‌هایی خواهد شد.

این مشاور ارشد و روانشناس کودک و نوجوان احترام به شخصیت کودک را لازمه تربیت صحیح دانست و افزود: این مسلم است که هرچه بیشتر به شخصیت کودکان و شرایط سنی‌شان توجه شود آنها را تربیت‌پذیرترمی‌کند.

خواجوی به شکل‌گیری پایه‌های تربیتی کودک و نوجوان اشاره کرد و ادامه داد: کودکان و نوجوانان امروز بیشتر همراه می‌خواهند یعنی کسانی که زمینه بالندگی آنها را فراهم کنند، بیشترین تفاوت نسل‌های گذشته با امروز در این است که در نسل گذشته پذیرش بیشتر بود، اما کودک و نوجوان امروز پرسشگرند و بیشتر چالش والدین با فرزندان در همین موضوع است.

وی با بیان اینکه نسل امروز نسلی تکامل یافته و از درصد هوشی بسیار بالایی برخوار است، گفت: آنچه والدین باید بدانند این است که نسل امروز تکامل پیدا کرده و والدین باید خود را نیاز‌های روحی و عاطفی نسل جدید تطبیق داده تا زمینه شکوفایی کودک و نوجوان را فراهم شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.