محور‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا مرتضوی بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش
سرخط خبرها
پرسشگری کودکان، چالش مهم والدین

پرسشگری کودکان، چالش مهم والدین

  • کد خبر: ۳۱۴۱۰۵
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
مشاور ارشد و روانشناس کودک و نوجوان گفت: بیشترین تفاوت نسل‌های گذشته با امروز در این است که در نسل گذشته پذیرش بیشتر بود، اما کودک و نوجوان امروز پرسشگرند و بیشتر چالش والدین با فرزندان در همین موضوع است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رحیمه خواجوی در مورد آثار تنبیه و تشویق در تربیت کودکان اظهار کرد: آنچه امروزه در بین روانشناسان و جامعه‌شناسان و افرادی که با حوزه کودکان و نوجوانان سر و کار دارند مورد نظر است این که تنبیه و تشویق باید آگاهانه صورت بگیرد و اگر آگاهانه نباشد هیچ‌کدام اثر خاصی بر روی کودک ندارد.

وی تصریح کرد: امروزه تنبیه و تشویق‌ها خانواده بیشترین تاثیر را بر شکل‌گیری رفتار و شخصیت کودک می‌گذارد. به طوری که اگر از همان ابتدای کودکی تربیت درست کودک انجام نپذیرد، کودک در نوجوانی دچار ناهنجاری‌هایی خواهد شد.

این مشاور ارشد و روانشناس کودک و نوجوان احترام به شخصیت کودک را لازمه تربیت صحیح دانست و افزود: این مسلم است که هرچه بیشتر به شخصیت کودکان و شرایط سنی‌شان توجه شود آنها را تربیت‌پذیرترمی‌کند.

خواجوی به شکل‌گیری پایه‌های تربیتی کودک و نوجوان اشاره کرد و ادامه داد: کودکان و نوجوانان امروز بیشتر همراه می‌خواهند یعنی کسانی که زمینه بالندگی آنها را فراهم کنند، بیشترین تفاوت نسل‌های گذشته با امروز در این است که در نسل گذشته پذیرش بیشتر بود، اما کودک و نوجوان امروز پرسشگرند و بیشتر چالش والدین با فرزندان در همین موضوع است.

وی با بیان اینکه نسل امروز نسلی تکامل یافته و از درصد هوشی بسیار بالایی برخوار است، گفت: آنچه والدین باید بدانند این است که نسل امروز تکامل پیدا کرده و والدین باید خود را نیاز‌های روحی و عاطفی نسل جدید تطبیق داده تا زمینه شکوفایی کودک و نوجوان را فراهم شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.