پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
آیا مستاجران هم می‌توانند کودکی را به سرپرستی بگیرند؟

آیا مستاجران هم می‌توانند کودکی را به سرپرستی بگیرند؟

  • کد خبر: ۳۱۴۸۷۱
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
وزیر دادگستری با اشاره به اینکه در قانون فرزندخواندگی آورده شده باید یک ملک به نام فرزندی که می‌خواهند به سرپرستی موقت خانواده‌ای درآید، زده شود، گفت: اگر شرایط اخلاقی خانواده‌ها احراز شده باشد مستاجران هم می‌توانند این کار را انجام دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امین حسین رحیمی بیان کرد: در قانون فرزندخواندگی آورده شده باید یک ملک به نام فرزندی که می‌خواهند به سرپرستی موقت خانواده‌ای درآید، زده شود ولی یک خانواده ممکن است مستاجر باشد، اما بتواند بچه‌ای را به فرزند خواندگی بگیرد، حال آنکه احراز شرایط اخلاقی خانواده‌ها نیز بسیار مهم است و با سختگیری بیشتر باید خانواده‌ها را شناسایی کنیم تا اگر کودکی را به سرپرستی آنها دادیم، با مشکلی واجه نشود.

وزیر دادگستری ادامه داد: نظارت بر وضعیت کودکانی که به سرپرستی موقت خانواده‌ها سپرده شدند باید مستمر و مرتبا انجام شود این کودکان تحت حمایت و مددکاری سازمان‌های مربوطه از جمله بهزیستی قرار گیرند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.