سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون

جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون

  • کد خبر: ۳۱۵۲۹۵
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
یک بانوی مجری برنامه‌های کودک در رسانه ملی با اشاره به جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون، نسبت به عدم ساخت سریال‌های جدید برای این گروه سنی در رسانه ملی انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سارا روستاپور اظهار کرد: تغییراتی در ساختار برنامه‌های کودکان ایجاد شده که اتفاق خوبی است، اما ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون جای خالی دارد که باید به آن توجه شود.

وی نبود سریال‌های جدید در حوزه کودکان را یکی از نقاط ضعف برشمرد و گفت: ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون جای خیلی خالی دارد و ما چندین سال است، سریال در حوزه کودک نداریم. بهتر است در این زمینه بودجه افزایش پیدا کند تا شاهد چنین ساختاری باشیم. بُردی که تلویزیون دارد نه شبکه نمایش خانگی دارد و نه رسانه‌ای دیگر. وظیفه ما هم ساخت کار خوب است که باعث می‌شود مخاطبان کار‌ها را ببینند.

این بانوی مجری برنامه های کودک، یکی از مشکلات حوزه کودکان در تلویزیون را یکی شدن شبکه کودک و خردسال عنوان کرد و گفت: این دو شبکه باید از همدیگر تفکیک شوند؛ چیزی که در دنیا هم مرسوم است و پیشنهاد می‌کنم این دو شبکه از هم جدا شوند.

روستاپور با اعتقاد بر اینکه خلاقیت در تلویزیون تا حدودی کم شده است، گفت: تلویزیون باید از برنامه‌های گفت‌و‌گو محور قدیمی کمی و ساخت برنامه‌های موازی فاصله بگیرد. در حوزه کودکان کمی تلویزیون از آن ساختار خاله و عمو و دایی فاصله گرفت و تغییراتی در ساختار برنامه‌های کودکان ایجاد شد که اتفاق خوبی بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.