نگرانی از افزایش ابتلا به سرطان سینه در مشهد | سرطان سینه به ۳۰ساله‌ها رسید زنان، پیشرفت و روایت امید| حضور زنان در بزرگ‌ترین تولید محتوای امید روایت می‌شود پری دخت‌های ایران، برای ایران | روایت مؤثر حضور زنان در جام رسانه امید برگزاری ۸ هزار روضه الزهرا (س) در کشور| روضه‌ها، پایگاه اجتماعی ترویج فرهنگ فاطمی هستند بررسی دلایل تولد نارس برخی نوزادان پرداخت ۱۲۳ همت وام ازدواج به زوج‌های جوان دوپینگ سلامت در روز‌های خاکستری |چطور بدنمان را در برابر آلودگی هوا مقاوم کنیم؟ مصائب شیرین یک مادرِ معلم | روایت زنی که تمام عمرش را پای کلاس گذاشت تو منو بیدار کردی! پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از بازنشستگی زنان تا پرینت مکالمات حال خوب از باور‌های خوب آغاز می‌شود صعود ۹۵ پله‌ای ندا شهسواری پس از قهرمانی در بازی‌های همبستگی اسلامی سن فرزندآوری در خراسان رضوی پایین‌تر از میانگین کشوری روایت دختر «ورژن طلایی» هندبال ایران از حضور ۱۴ ساله‌اش در تیم ملی
سرخط خبرها
حضور پرشور بانوان مشهدی در راهپیمایی، گرمابخش سرمای بهمن (۲۲ بهمن ۱۴۰۳)

حضور پرشور بانوان مشهدی در راهپیمایی، گرمابخش سرمای بهمن (۲۲ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۵۶۹۸
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
اگرچه حضور تمامی اقشار جامعه در راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد قابل‌توجه است، اما حضور بانوان به عنوان نیمی از جمعیت بسیار چشمگیر است.

به گزارش شهرآرانیوز، برودت هوا و بارش سنگین برف در مشهد که از روزهای گذشته پیش‌بینی شده بود و گرانی‌ها و فشارهای اقتصادی، برخی از دشمنان عزت و اقتدار ایران اسلامی را به خیالی باطل واداشت که امسال خبری از حماسه حضور نیست، اما امروز، تمامی رسانه‌های داخلی و خارجی حضور حماسی مردمی را ثبت کردند که با اعتقادی راسخ در جشن چهل‌و‌ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شرکت کردند.

اگرچه حضور تمامی اقشار جامعه در راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد قابل‌توجه است، اما حضور بانوان به عنوان نیمی از جمعیت بسیار چشمگیر است. حضور بی‌شمار بانوان و دختران جوان در راهپیمایی چهل‌و‌ششمین پیروزی انقلاب اسلامی ایران، نشان از بصیرت بانوان انقلابی دارد که حتی برودت هوا و بارش سنگین برف هم مانع حضور آن‌ها نشد؛ بانوانی که باوجود تفاوت‌ها، اختلاف‌سلیقه‌ها، نگرش‌ها و نوع پوشش‌ برای حفظ کشور، نظام و انقلاب، در صحنه‌های مختلف حضور پیدا می‌کنند.

امروز و در یوم‌الله ۲۲بهمن سال ۱۴۰۳، زنان و دختران مشهد با حضور پرشور خود حماسه‌ای دیگر خلق کردند و با حضور خود ضمن اعلام وفاداری به انقلاب اسلامی، نشان دادند اصل انقلاب اسلامی جدا از هرگونه مشکلات اقتصادی همچنان پویا، زنده و استوار است. حضور مثال‌زدنی زنان و دختران دوشادوش و هم‌پا با مردان غیور این مرزوبوم در راهپیمایی چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بار دیگر اقتدار ملی و اراده آهنین آنان را در تمامی عرصه‌های انقلاب اسلامی به نمایش گذاشت.

بانوان و دختران مشهدی امروز نشان دادند همانند گذشته که هم در زمان شکل‌گیری انقلاب اسلامی و هم در دوران ۸ سال دفاع مقدس، نقش بسزایی داشتند، امروز نیز با همه توان در میدان هستند و فریب حیله‌ها و مکر‌های صدرنگ‌ولعاب دشمنان را نمی‌خورند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.