مهدی ناصحی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، ضمن تبریک یومالله ۲۲بهمن، بیان کرد: حقیقتاً باید قدرشناس این مردم عزیز، انقلابی و پایکار باشیم؛ البته از مردمی که در فصل سرمای سال ۱۳۵۷ پای کار آمدند و رژیم ستمشاهی را سرنگون کردند، بعید نیست که الان هم در فصل سرد پایکار باشند، اما بیش از همه حضور نسل جوانی حائز اهمیت است که روزهای انقلاب و جنگ را درک نکرده، اما بازهم خودش را به صحنه رسانده است.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس خاطرنشان کرد: میبینید که به لطف خدا حتی تبلیغات سوء دشمن هم باعث نشده که نسل جوان ما از انقلاب دست بردارد؛ بلکه هنوز جوانان در صحنه هستند و امیدواریم که روزبهروز این علاقهمندی به انقلاب افزایش پیدا کند و حضور مردم باعث خیر و برکت مضاعف باشد.
وی افزود: مسئولین هم این پیام را درک خواهند کرد که باید همه توان خود را برای خدمترسانی به مردم شریف و عزیز و مجاهد به کار بگیرند. فقط جای شهدای مقاومت انصافاً خیلی خالی است. از خدا میخواهیم که خون این شهدای عزیز رشددهنده اندیشه انقلاب اسلامی باشد و بهزودی شاهد سرنگونی رژیم اشغالگر قدس باشیم.