محدثه خوشی در گفتوگو با شهرآرانیوز، در خصوص جایگاه موثر زنان در جامعه اظهار کرد: زنان موفق مسلمان در تاریخ و زمانهای معاصر نمونههای برجستهای از قدرت و استعداد را نشان دادهاند. برای تقویت روحیه خودباوری، زنان میتوانند با تعیین اهداف کوچک و قابل دستیابی، احساس موفقیت و پیشرفت کنند و اموری مانند جشنگرفتن موفقیتهای کوچک، معاشرت با افراد مثبت و حمایتی، پرداختن به خودآموزی و رشد فردی، آگاهی از نقاط قوت و ضعف، تمرین خودگفتاری مثبت، مراقبت از خود و بهبود سلامت روانی و جسمی و پذیرش و یادگیری از شکستها را انجام دهند.
وی که بیشتر در حوزه انیمیشن فعالیت دارد و در حال تکمیل دورههای فیلمنامهنویسی سینمایی است، با اشاره به همکاری خود با حسینیه هنر مشهد و مجموعههای انیمیشنسازی «یار» و «شهرت»، تربیت فرزند را مهمترین وظیفه زن مسلمان، حتی بالاتر از الگوی سنتی و تهیه غذا دانست.
این فیلمنامهنویس با تأکید بر اهمیت آگاهی و قوه تشخیص در عصر حاضر، اظهار کرد: در دوره آخرالزمان و جنگ عقاید، برای تشخیص حق از باطل، نیازمند ارتقای قوه تشخیص خود و انتقال آن به نسل بعد هستیم.
خوشی با اشاره به تجربه شخصی خود، نقش همراهی همسر و خانواده، تشویق و فراهمشدن زمینههای رشد و فعالیت اجتماعی را در موفقیت زنان حائز اهمیت دانست و گفت: اگر همراهی همسرم نبود، مسلماً نمیتوانستم به این جایگاه برسم.
وی ضمن قدردانی از دولت و جامعه، جهت فراهمکردن فرصتهای فعالیت اجتماعی برای زنان، بر این نکته تأکید کرد که هیچ زنی نباید مجبور به انتخاب بین خانواده و فعالیت اجتماعی باشد.
این فیلمنامهنویس، زن موفق را اینگونه توصیف کرد: زنی که از اینکه خودش است و در هر جایگاهی که قرار دارد، رضایت داشته باشد.
وی افزود: زن موفق نباید برای رسیدن به درآمد، مجبور به زیرپاگذاشتن هویت و عقاید خود شود.
خوشی با اشاره به تجربیات ناخوشایند خود در یافتن شغل، گفت: متأسفانه در برخی موارد، به تعهد یا سن و سال من ایراد میگرفتند یا خواستههایی داشتند که با عقایدم منافات داشت.
وی «الگوی سوم» را بهترین مدل زندگی نهتنها برای زنان مسلمان، بلکه برای تمام زنان دنیا دانست و تأکید کرد: هیچ زنی نباید مجبور به انتخاب باشد. الگوی سوم، امکان کنشگری اجتماعی را در کنار رسیدگی به خانواده، از طریق دورکاری یا فعالیتهای دیگر فراهم میکند.