گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد نقش مهم بانوان خراسان شمالی در حفظ و ترویج سنت‌های باستانی و صنایع دستی ریشه‌های دروغگویی در کودکان | چرا با این پدیده روبه‌رو می‌شویم؟ آشنایی با یک گام بزرگ برای مدیریت درست مالی خانواده| معرفی قانون زنانه‌ای که مرد و زن ندارد بانوی ملی پوش اسکی: کسب سهمیه المپیک کار بسیار دشواری است دستور پخت دسر نارگیلی در منزل + فیلم سرنوشت زنی که نماد فلسطین شد| درختان زیتون شهیدند! شکست بانوان تراکتور در گام دوم بازیگر انگلیسی: پرستار مینیاپولیس قهرمان بود؛ او را کُشتند اجرای یک پویش برای کلاس اولی ها| فقط حدود ۴۰ درصد از کودکان ۱۲ ساله پوسیدگی دندان ندارند قهرمانی دختر تنیسور ایرانی در رقابت‌های تنیس سطح اول آسیا
سرخط خبرها
روایتی زنانه از شجاعت و مقاومت زنان مبارز غزه در مستند «محرم دل»

روایتی زنانه از شجاعت و مقاومت زنان مبارز غزه در مستند «محرم دل»

  • کد خبر: ۳۱۶۷۰۶
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
راوی مستند «محرم دل» با بیان این‌که حضور یک زن برای روایت وقایع جبهه مقاومت، بسیار ضروری بود، گفت: نگاه زنان به جنگ متفاوت است و همین موضوع باعث شد تا این مستند با روایتی زنانه از شجاعت و مقاومت زنان مبارز غزه تولید شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ راحله امینیان از تجربه سفر خود به لبنان و همچنین مجموعه مستند «محرم دل» صحبت کرد.

 وی در پاسخ به این سؤال که چرا در جاده این سفر قدم گذاشته بود، گفت: از زمانی که ماجرای غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد، از طریق فضای رسانه‌ای متوجه شدیم زنان و کودکان در معرض حملات قرار دارند. این مسأله ذهن من را به شدت درگیر کرد، زیرا همواره روایت‌هایی که از جنگ‌ها شنیده‌ایم، بیشتر از زبان مردان نظامی و مرزبانان بوده است. اما جنگ غزه متفاوت بود؛ این زنان و کودکان، سربازان واقعی این جنگ بودند که تحت شدیدترین و شنیع‌ترین حملات قرار می‌گرفتند.

این مجری برنامه های تلویزیونی ادامه داد: در این میان، به این فکر می‌کردم که‌ای‌کاش این روایت، که در آن زنان و کودکان نقش اصلی را دارند، توسط یک زن نیز به گوش جهانیان برسد. با این حال، شرایط به گونه‌ای نبود که این اتفاق بیفتد، تا زمانی که جنگ لبنان آغاز شد. در آن مقطع، امکان تردد از سوریه به لبنان فراهم بود و من مشتاق بودم بتوانم در این رویداد حضور داشته باشم. نهایتا، از طریق برنامه‌ای که برای ثبت وقایع محرم به سوریه سفر کرده بودیم، به دمشق رفتیم و از آنجا، همراه دوستان، از طریق مرز زمینی راهی لبنان شدیم تا روایت‌گر این جنگ باشیم.

راوی مستند «محرم دل» ضمن بیان این‌که حضور یک زن برای روایت وقایع جبهه مقاومت، بسیار ضروری بود، توضیح داد: نگاه زنان به جنگ متفاوت است. مردان، در روایت‌های جنگی، بیشتر به مسائل سخت و خشن آن می‌پردازند، اما یک زن، می‌تواند از دیدگاه یک مادر، همسر یا یک زن عادی، وقایع را به شکلی متفاوت روایت کند. همین مسأله باعث شد در برنامه «محرم دل» این فرصت فراهم شود تا روایتی زنانه از شجاعت، مقاومت و درد‌های زنان مبارز مخابره شود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.