به گزارش شهرآرانیوز، دبی چاکلت یا شکلات دبی از شکلاتهای خاص اینروزها است که میتوانید برای پذیراییای خاص آنرا آماده کنید. در ادامه طرز تهیه دبی چاکلت را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
شکلات: ۴۰۰ گرم
رشته کادایف تازه: ۱۶۵ گرم
کره: ۵۵ گرم
کره پسته: ۱۲۰ گرم
روغن مایع: ۵۰ گرم
شیرعسلی: ۲۵ گرم (در صورت دلخواه)
ابتدا شکلات و روغن را باهم ترکیب و بن ماری کنید سپس داخل قالب مناسب بریزید و داخل فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود (این مرحله را دو بار تکرار کنید.)
در مرحله بعد رشته کادایف را خرد کنید و با کره روی حرارت بگذارید تا کاملا طلایی شود.
سپس کره پسته را به رشتهها اضافه کنید تا یک مخلوط منسجم مانند فیلم داشته باشید.
اگر خواستید مواد لطیفتر باشه میتوانید شیرعسلی هم اضافه کنید.
در آخر از مواد داخل قالب، روی شکلاتهایی که خودشان را گرفتهاند بریزید و دوباره روی آن را دوباره شکلات آب شده بریزید و داخل فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود.
پساز خروج از فریز، دبی چاکلت شما آماده است و میتوانید پساز خروج از قالب با شکلات تلخ و خلال پسته شکلاتها را تزیین کنید.