برگزاری گردهمایی باشکوه بانوان مشهدی در اجتماع «یک ایران یک زینب» در حرم مطهر رضوی افتتاح ۳ بوستان دیگر برای بانوان مشهد ​برگزاری اولین جلسه شورای مشورتی مدیران زن وزارت کشور با رئیس سازمان مدیریت بحران صعود ۲ بانوی شطرنج باز ایران به دور دوم مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ گرجستان درباره زینت ملک، بانوی قجری شاعر، و میراث ادبی او | «زینت از جمله مردان جهان کم نَبُوَد» آیا تیم ملی هندبال دختران نوجوان ایران به مسابقات قهرمانی آسیا می‌رسد؟ بررسی ارتباط افزایش فرصت‌های اشتغال برای زنان با تقویت نهاد خانواده برای اولین‌بار یک بانوی رسانه‌ای بر صندلی ریاست خانه مطبوعات خراسان رضوی نشست موفقیت ۲۴ درصدی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در درمان ناباروری آغاز عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی تجمیعی کالو با هدف توانمندسازی اقتصادی بانوان در کلات نقش پیشرانی زنان در مدیریت و عواطف احساس جامعه تیم‌ملی بسکتبال با ویلچر بانوان رها شده است بررسی نقش هیئت‌های مذهبی در تقویت تاب‌آوری روانی خانواده‌ها در شرایط بحران اعلام میانگین سن ازدواج در کشور لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟
سرخط خبرها
طرز تهیه بادمجان پیچ، غذایی خاص و دلپذیر + فیلم

طرز تهیه بادمجان پیچ، غذایی خاص و دلپذیر + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۲۱۳۲
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹
برای تهیه‌ بادمجان مخصوص و ساده در خانه با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، بادمجان پیچ از غذاهای خاصی است که اگر عاشق بادمجان هستید از آن بسیار لذت خواهید برد. در ادامه طرزتهیه غذای بادمجان پیچ را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه بادمجان پیج

بادمجان قلمی: ۵ عدد
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
رب: ۲ قاشق مرباخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
آب جوش: ۱ لیوان

دستور پخت بادمجان پیچ

ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنید و باریک باریک برش بزنید.

داخل روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.

سپس گوشت، پیاز و ادویه‌ها را باهم مخلوط کنید، ورز دهید، گلوله کنید و داخل روغن سرخ کنید.

بادمجان‌های سرخ شده را روی سطح کار بگذارید و یک عدد کوفته قلقلی روی آن بگذارید و بادمجان را دور گوشت بپیچید.

بادمجان‌ها پیچ‌هارا داخل پیرکس بگذارید و ترکیب آبجوش، رب و ادویه‌ها را مطابق فیلم روی بادمجان‌ها بریزید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت بپزید.

 

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.