به گزارش شهرآرانیوز، طرز تهیه شیرینی برجی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
آرد برنج: ۵۰۰ گرم
پودر قند: ۱۷۵ گرم
روغن جامد: ۲۵۰ گرم
گلاب: ۱/۴ لیوان
تخم مرغ: ۱ عدد
پودر هل: ۱/۲ قاشق مرباخوری
ابتدا سفیده و زرده را جدا میکنید و سفیده را با همزن برقی فرم میدهید.
سپس پودر قند و روغن جامد را با همزن هممیزنید و زرده و گلاب را به مواد اضافه میکنید و دو دقیقه به هم زدن ادامه میهید.
آرد برنج و پودر هل الک شده را آرام آرام به مواد قبلی اضافه کنید.
سپس سفیده فرم گرفته شده را به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
اگر مواد خیلی منسجم نبود مقداری روغن جامد اضافه کنید تا یکدست شود.
خمیر آماده را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید، سپس گلولههای ۷ گرمی درست کنید و داخل قالب بچینید و با مهر مخصوص شیرینی برنجی روی گلولهها بزنید تا ظاهری زیباتر داشته باشند، همچنین میتوانید با تخم خرفه یا خلال پسته تزیین کنید.
در مرحله آخر داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.