درخشش بانوان در جشنواره «قهرمان ایران» میزان اختراعات ثبت شده زنان ایران بالاتر از میانگین جهانی پیوند دوباره خانواده ایرانی با سبک زندگی اصیل و بی‌آلایش بومی در سریال پایتخت وجود قوانین متعدد برای حمایت از زنان در محیط‌های اداری برگزاری جشن‌های ویژه دختران به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در مشهد لزوم تدوین سند جامع زنان در هر استان ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی حجاب، نمایانگر حاکمیت دینی در جامعه برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها
روایت مونا کرمی از ایفای نقش همسر یک طلبه در سریال مرهم

روایت مونا کرمی از ایفای نقش همسر یک طلبه در سریال مرهم

  • کد خبر: ۳۲۰۲۴۳
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷
  • ۴
بازیگر نقش همسر یک طلبه در سریال مرهم که در شب‌های ماه رمضان در حال پخش است درخصوص ایفای نقش در این مجموعه تلویزیونی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مونا کرمی درباره کاراکتر خود در این سریال می‌گوید: من پیش از این در سریال‌های درام مختلفی کار کردم. شاید مخاطب ابتدا تصور کند که نرگس را در سریال‌های دیگر دیده، اما نرگس برای من خیلی جدید بوده و درواقع یکی از متفاوت‌ترین کاراکتر‌هایی است که تابه‌حال بازی کرده‌ام. جنس درام متفاوت و فضای کار به‌شدت زنانه است. به نظرم مخاطب را به جا‌های عجیبی می‌برد و خیلی از لحظات با کاراکتر‌های مختلف می‌تواند همذات‌پنداری کند. این وجه‌تمایز مرهم با دیگر کارهاست.

این بانوی بازیگر ادامه می‌دهد: نرگس نماد یک زن قدرتمند است که در عین زنانگی، در مواقع ضرورت، بخش‌های مردانه‌ای از او می‌بینیم که چقدر همه چیز را مدیریت می‌کند، گاهی در تنهایی خود می‌شکند، اما اجازه نمی‌دهد کسی متوجه آن شود.

او متذکر می‌شود: این کاراکتر برای من، خیلی چندوجهی بود و امیدوارم توانسته باشم آن را به‌درستی ارائه کنم. نرگس همسر یک طلبه است. طلبه‌ها هم اغلب در ماه مبارک رمضان به شهر‌های مختلفی اعزام می‌شوند.

به گفته کرمی، سلمان همسر نرگس است که با وجود این‌که او را کمتر می‌بینیم، اما متوجه می‌شویم که چطور قصه‌ها به او گره می‌خورد. بعد از رفتن سلمان، مدیریت شهرک در دست نرگس است که باوجود پزشک بودن، شهرک راهم باید مدیریت کند.

بازیگر نقش نرگس اضافه می‌کند: در این شهرک، همسربسیاری از طلبه‌ها که به شهر‌های مختلف اعزام شده‌اند، حضور دارند و حالا روایت‌های آنها را می‌بینیم که هرکدام با یک چالش روبه‌رو می‌شوند. نرگس تلاش می‌کند هادی این شخصیت‌ها باشد.

گفتنی است؛ کرمی پیش از این در کار‌هایی مثل ازسرنوشت و حوالی پاییز نقش‌آفرینی کرده بود و حالا در قامت همسر یک طلبه حضور دارد؛ نقش متفاوتی که فرصت این را برایش فراهم کرده که قلاب قصه را به‌راحتی در ذهن مخاطب بیندازد. مرهم را باید یک اثر خانوادگی و زنانه دانست که می‌تواند مخاطبان مختلف را به سمت خود بکشاند.

این مجموعه تلویزیونی هر شب در ماه مبارک رمضان از شبکه دوی سیما پخش می‌شود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
رضا آورده نیک
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۱
0
0
جای سریال های زیبای رضا عطاران در ماه رمضان خالی است امسال هم سریال ها چنگی به دل نمی زند
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
0
0
گل گفتی داداش
من هم منتظرم پایتخت پخش بشه
نور
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۲
0
0
سلام
واقعا متشکرم سریال بسیار زیبایی بود.
نور
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۲
0
0
سلام
واقعا متشکرم سریال بسیار زیبایی بود.