کسب اولین برد تیم ملی بسکتبال زنان ایران در کاپ آسیا عضویت بیش از ۲۶ هزار نفر از زنان خراسان جنوبی در کتابخانه‌های عمومی این استان از نخستین بانوان واقف خراسانی در قرن های گذشته چه می‌دانید؟ صعود چندپله‌ای بانوان ایرانی در رتبه‌بندی برتری راکت‌به‌دستان دنیا توسعه پایدار با توجه ویژه به توانمندی‌های زنان عملیاتی می‌شود یادگیری مهارت‌های زندگی توسط کودک از طریق رابطه خواهر و برادری افزایش تراکم سلول‌های عصبی در زنان، علت انجام چند فعالیت هم‌زمان توسط آن‌ها ایده‌هایی برای چیدمان و طراحی آشپزخانه‌های کوچک آشنایی با نشانه‌های اعتیاد به فضای مجازی در کودکان اهمیت واکسیناسیون «ب‌ث‌ژ» برای نوزادان در پیشگیری از ابتلای آن‌ها به بیماری سل سلیمی: مادران و زنان در گسترس فرهنگ افطاری ساده نقش پررنگی دارند کسب مقام سوم مشترک بانوان ایران در مسابقات سپک‌تاکرا جام‌جهانی اثرگذاری وجود کروموزوم X دوم در زنان در جلوگیری از آسیب‌های ناشی از پیری در آن‌ها روایت سبک زندگی خدیجه کبری (س) در کتاب «بانوی عاشق» قانون مهریه اصلاح خواهد شد
سرخط خبرها
روزه‌داری در کودکان  و نوجوانان نباید با کاهش وزن همراه باشد

روزه‌داری در کودکان و نوجوانان نباید با کاهش وزن همراه باشد

  • کد خبر: ۳۲۰۵۳۶
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۴
یک متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله گفت: روزه‌داری در کودکان و نوجوانان نباید با کاهش وزن همراه باشد، بلکه با وجود روزه‌داری، این گروه سنی باید به میزان نیاز کالری دریافت کنند و تامین شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کریم پرستویی اظهار کرد: فارغ از رژیم غذایی ماه رمضان، در حالت کلی هم ما جدولی داریم که نیاز افراد به مواد غذایی مختلف را بر اساس گروه‌های سنی و جنسی طبقه‌بندی کرده است. جدولی که حتی برای شیرخواران، کودکان، نوجوانان، خانم‌های باردار وشیرده، سالمندان و ... هم طبقه‌ای اختصاصی دارد. این موضوع نشان‌دهنده آن است که نیاز‌های تغذیه‌ای گروه‌ها متفاوت است و هرکدام بر اساس نیازشان، به نوع ویژه‌ای از مواد غذایی احتیاج دارند.

وی ادامه داد: برخلاف بزرگسالان، روزه‌داری در کودکان و نوجوانان نباید با کاهش وزن همراه باشد؛ چراکه آنها در دوره رشد هستند و ماه رمضان علاوه بر برکات روحی، باید با برکات جسمی هم همراه باشد و با وجود روزه‌داری، اما به میزان نیاز کالری دریافت کنند و تامین شوند.

این متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله بیان کرد: برای کالری کودکان، یک فرمولی وجود دارد که می‌گوید حدود ۱۳ تا ۱۵ کیلوکالری به‌ازای هر سانتی‌متر قد به کودکان باید برسد. یعنی اگر فرض بگیریم قد نوجوانی ۱۵۰سانتی‌متر باشد، چیزی حدودا ۲۲۵۰ کیلو کالری انرژی مورد نیاز کودک ماست که باید از گروه‌های غذایی مختلف آن را تامین کند.

پرستویی متذکر شد: هرمقدار انرژی باید ازگروه‌های مختلف نان و غلات، میوه‌ها، سبزیجات، گوشت و مرغ و ماهی و حبوبات و در قله هرم که چربی و شیرینی به مقدار محدود است، به فرد برسد.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.