روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
تشکیل یک کارگروه ویژه زنان توسط انجمن صنعتگران لبنان و سازمان جهانی کار

تشکیل یک کارگروه ویژه زنان توسط انجمن صنعتگران لبنان و سازمان جهانی کار

  • کد خبر: ۳۲۱۱۰۴
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
در نشست سازمان جهانی کار و انجمن صنعتگران لبنان، کارگروهی ویژه زنان با هدف تقویت نقش فراگیر آنها در صنایع تشکیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان جهانی کار (ILO) با مشارکت انجمن‌های کارگری و کارفرمایی در روز هشتم مارس (روز جهانی زن) نشستی را با موضوع توانمندسازی شغلی زنان در لبنان برگزار کرد.

طبق این گزارش، انجمن صنعتگران لبنان (ALI)، با حمایت دفتر سازمان جهانی کار (ILO) در کشور‌های عربی، با هدف ترویج برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان در بخش صنعتی نشستی علمی را برگزار کرد.

این نشست بخشی از طرح ابتکاری انجمن صنعتگران لبنان و سازمان جهانی کار برای حمایت از زنان شاغل است و تلاش دارد تا برای افزایش مشارکت زنان در صنایع، برخی کلیشه‌های جنسیتی در زمینه مشارکت اقتصادی زنان را به چالش بکشد.

در این جلسه محتوا‌هایی شامل مجموعه‌ای از ویدئو‌های کوتاه درباره مشکلات زنان در مشاغل و بنگاه‌های تحت مدیریت زنان منتشر شد تا نشان داده شود که زنان در همه عرصه‌های کار و تولید و کارآفرینی می‌توانند موفق باشند.

انجمن صنعتگران لبنان در یک گام مهم در جهت تقویت نقش فراگیر زنان در صنایع، یک کارگروه ویژه زنان ایجاد کرده است.

این کارگروه نقشه راه با جزئیات کاملی را تهیه کرده است که در آن فعالیت‌های لازم برای حمایت از افزایش مشارکت زنان در صنعت طراحی شده است.

سلیم زننی، رئیس انجمن صنعتگران لبنان در این نشست با حضور نمایندگان سازمان جهانی کار (ILO) اظهار کرد: ما متعهد به ایجاد محیطی هستیم که زنان بتوانند در آن شکوفا شوند و در بخش صنعت مشارکت کنند. ایجاد این کارزار گواهی بر تعهد ما به برابری جنسیتی در محیط کار و توانمندسازی اقتصادی زنان است.

طبق مصوبات این جلسه، قرار است کارزاری در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در هفته آینده راه‌اندازی شود و درباره تجارب ارتقای برابری جنسیتی در محیط کار و توانمندسازی زنان شاغل و صنعتگر محتوا‌هایی تولید شود.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.