کسب اولین برد تیم ملی بسکتبال زنان ایران در کاپ آسیا عضویت بیش از ۲۶ هزار نفر از زنان خراسان جنوبی در کتابخانه‌های عمومی این استان از نخستین بانوان واقف خراسانی در قرن های گذشته چه می‌دانید؟ صعود چندپله‌ای بانوان ایرانی در رتبه‌بندی برتری راکت‌به‌دستان دنیا توسعه پایدار با توجه ویژه به توانمندی‌های زنان عملیاتی می‌شود یادگیری مهارت‌های زندگی توسط کودک از طریق رابطه خواهر و برادری افزایش تراکم سلول‌های عصبی در زنان، علت انجام چند فعالیت هم‌زمان توسط آن‌ها ایده‌هایی برای چیدمان و طراحی آشپزخانه‌های کوچک آشنایی با نشانه‌های اعتیاد به فضای مجازی در کودکان اهمیت واکسیناسیون «ب‌ث‌ژ» برای نوزادان در پیشگیری از ابتلای آن‌ها به بیماری سل سلیمی: مادران و زنان در گسترس فرهنگ افطاری ساده نقش پررنگی دارند کسب مقام سوم مشترک بانوان ایران در مسابقات سپک‌تاکرا جام‌جهانی اثرگذاری وجود کروموزوم X دوم در زنان در جلوگیری از آسیب‌های ناشی از پیری در آن‌ها روایت سبک زندگی خدیجه کبری (س) در کتاب «بانوی عاشق» قانون مهریه اصلاح خواهد شد
سرخط خبرها
بهبود کم‌خونی زنان با مصرف روزانه ۱۵۰ گرم از این محصول

بهبود کم‌خونی زنان با مصرف روزانه ۱۵۰ گرم از این محصول

  • کد خبر: ۳۲۱۱۸۲
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹
محققان دانشگاه آکسفورد آلمان در تحقیقات خود به فواید رب گوجه‌فرنگی برای بهبود کم‌خونی پی بردند. این ماده غذایی حاوی مواد مغذی مختلفی ازجمله ویتامین C، ویتامین A، و آنتی‌اکسیدان‌ها مانند لیکوپن است و در رفع کم‌خونی زنان مؤثر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان دانشگاه آکسفورد آلمان در تحقیقات خود به فواید رب گوجه فرنگی به بهبود کم خونی پی بردند، این ماده غذایی حاوی مواد مغذی مختلفی از جمله ویتامین C، ویتامین A، و آنتی‌اکسیدان‌ها مانند لیکوپن است و برای رفع کم خونی زنان موثر است.

آنها در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که مصرف رب گوجه فرنگی به دلیل وجود ویتامین C به جذب آهن از منابع گیاهی کمک می‌کند. هنگامی که آهن به تنهایی مصرف می‌شود، جذب آن در بدن کمتر است. اما هنگامی که با منابع ویتامین C ترکیب می‌شود، جذب آن به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت، بنابراین مصرف مصرف روزانه ۱۵۰ گرم رب گوجه فرنگی می تواند به بهود کم خونی در زنان کمک کند.

البته این محققان معتقدند رب گوجه فرنگی می‌تواند به عنوان یک مکمل مفید در رژیم غذایی شما استفاده شود، اما به تنهایی قادر به درمان کم‌خونی نیست. درمان مناسب باید شامل یک رژیم غذایی متعادل و مشاوره با پزشک باشد. ضمن اینکه بسته به نوع کم‌خونی، روش‌های درمان می‌تواند متفاوت باشد. معمولاً شامل مصرف مکمل‌های آهن، ویتامین B۱۲، و تغییرات در رژیم غذایی می‌شود.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.