راه‌اندازی تعاونی‌های کسب‌وکار برای بانوان در خراسان رضوی کسب پیروزی تیم ملی زنان ایران در اولین بازی در رقابت‌های بسکتبال زنان غرب آسیا بررسی نقش زنان در اقتصاد دیجیتال درخشش بانوان در جشنواره «قهرمان ایران» آموزش کاشت بروکلی در گلدان میزان اختراعات ثبت شده زنان ایران بالاتر از میانگین جهانی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حسین محمدزاده قیصری پیوند دوباره خانواده ایرانی با سبک زندگی اصیل و بی‌آلایش بومی در سریال پایتخت وجود قوانین متعدد برای حمایت از زنان در محیط‌های اداری برگزاری جشن‌های ویژه دختران به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در مشهد حضور قهرمان لیگ برتر والیبال زنان ایران در لیگ قهرمانان آسیا لزوم تدوین سند جامع زنان در هر استان ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی حجاب، نمایانگر حاکمیت دینی در جامعه برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان
سرخط خبرها
بهبود کم‌خونی زنان با مصرف روزانه ۱۵۰ گرم از این محصول

بهبود کم‌خونی زنان با مصرف روزانه ۱۵۰ گرم از این محصول

  • کد خبر: ۳۲۱۱۸۲
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹
محققان دانشگاه آکسفورد آلمان در تحقیقات خود به فواید رب گوجه‌فرنگی برای بهبود کم‌خونی پی بردند. این ماده غذایی حاوی مواد مغذی مختلفی ازجمله ویتامین C، ویتامین A، و آنتی‌اکسیدان‌ها مانند لیکوپن است و در رفع کم‌خونی زنان مؤثر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان دانشگاه آکسفورد آلمان در تحقیقات خود به فواید رب گوجه فرنگی به بهبود کم خونی پی بردند، این ماده غذایی حاوی مواد مغذی مختلفی از جمله ویتامین C، ویتامین A، و آنتی‌اکسیدان‌ها مانند لیکوپن است و برای رفع کم خونی زنان موثر است.

آنها در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که مصرف رب گوجه فرنگی به دلیل وجود ویتامین C به جذب آهن از منابع گیاهی کمک می‌کند. هنگامی که آهن به تنهایی مصرف می‌شود، جذب آن در بدن کمتر است. اما هنگامی که با منابع ویتامین C ترکیب می‌شود، جذب آن به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت، بنابراین مصرف مصرف روزانه ۱۵۰ گرم رب گوجه فرنگی می تواند به بهود کم خونی در زنان کمک کند.

البته این محققان معتقدند رب گوجه فرنگی می‌تواند به عنوان یک مکمل مفید در رژیم غذایی شما استفاده شود، اما به تنهایی قادر به درمان کم‌خونی نیست. درمان مناسب باید شامل یک رژیم غذایی متعادل و مشاوره با پزشک باشد. ضمن اینکه بسته به نوع کم‌خونی، روش‌های درمان می‌تواند متفاوت باشد. معمولاً شامل مصرف مکمل‌های آهن، ویتامین B۱۲، و تغییرات در رژیم غذایی می‌شود.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.