۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مصرف زیاد قند و چربی در ماه رمضان ممنوع

  • کد خبر: ۳۱۸۴۸۸
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۱
مصرف زیاد قند و چربی در ماه رمضان ممنوع
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روزه داران ماه مبارک رمضان توصیه کرد: در وعده‌های سحری و افطاری از غذا‌های کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند، استفاده کنند چراکه مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد اسماعیل زاده افزود: استفاده از اقلام خوراکی و غذا‌های مناسب به ویژه برای افرادی که در طول روز فعالیت بیشتری دارند از اهمیت زیادی برخوردار است و غذا‌هایی که در وعده سحری خورده می‌شود با تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن نقش مهمی در حفظ کارایی و جلوگیری از کم آبی بدن، ضعف و خستگی دارد.

وی اظهار کرد: بهتر است در وعده سحری مقدار مناسبی از انواع سبزی مصرف شود، زیرا مواد مغذی مختلف و آب موجود در سبزی، علاوه بر تامین ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن، از تشنگی و خشکی گلو نیز جلوگیری می‌کند.

اسماعیل زاده با بیان اینکه مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمی‌شود، ادامه داد: مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین و ورود سریع قند خون به داخل سلول‌ها و در نتیجه افت قند خون، موجب گرسنگی زودرس می‌شود.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: در وعده غذایی سحر، سبزی‌هایی که آب بیشتری دارند و در طول روز از تشنگی و کم آبی بدن جلوگیری می‌کنند مثل کاهو، خیار و گوجه فرنگی مصرف شود و استفاده از نوشیدنی‌های شیرین مثل نوشابه گازدار، شربت و چای خیلی شیرین و پررنگ که موجب تشنگی، خشکی دهان و گلو می‌شود نیز در این وعده غذایی، توصیه نمی‌شود.

به گفته اسماعیل زاده، چای، قهوه، نسکافه به دلیل خاصیتی که دارد، نیاز بدن به آب را بیشتر می‌کند و بهتر است در استفاده از این نوشیدنی‌ها زیاده روی نکنیم و برای تأمین مایعات بدن از آب استفاده شود.

وی ادامه داد: غذا‌های دارای پروتئین زیاد مانند انواع کباب، جوجه کباب، ماهی و غذا‌های پر روغن مثل کتلت و کوکو، سوسیس و کالباس، پیتزا، کله پاچه و هم چنین غذا‌های چرب، سرخ شده و پر ادویه نیز موجب احساس تشنگی و خشکی دهان در طول روز می‌شود که بهتر است ماه رمضان و در وعده غذایی سحر مصرف نشود.

اسماعیل زاده تصریح کرد: سیب زمینی آب پز، سبزی‌های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخود فرنگی، تخم مرغ آبپز، کره و عسل، بهترین غذا‌ها برای استفاده روزه داران در افطار است.

وی تاکید کرد: بامیه و زولبیا که دارای مقادیر زیادی قند و چربی، اسید‌های چرب اشباع و ترانس است نیز در ماه رمضان باید کمتر مصرف شود.

به گفته اسماعیل زاده، زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا و شله زرد خیلی شیرین در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می‌شود، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نیز خواهد شد و در وعده شام نیز باید غذا‌های سبک و کم چرب استفاده شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->