همه چیز درباره آکنه یا جوش‌های پوستی و راه‌های درمان آن | چاله‌چوله‌های پوستی بهبود کم‌خونی زنان با مصرف روزانه ۱۵۰ گرم از این محصول کمبود ید در دوران بارداری، عامل مهم تولد نوزاد با هوش پایین‌تر صعود به نیمه‌نهایی لیگ‌یک بسکتبال بانوان کشور برای ورزشکاران خراسان رضوی تشکیل یک کارگروه ویژه زنان توسط انجمن صنعتگران لبنان و سازمان جهانی کار تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی ویدئو| سونامی خشونت علیه زنان در فرانسه دختر چمدان به دست، بازیگری در قهوه پدری مهران مدیری را تجربه کرد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد سهرابی افزایش چشمگیر نرخ خودکشی در میان زنان جوان در فرانسه آبله مرغان، بیماری ویروسی شایع در کودکان کمتر از ۱۲ سال روایت مهاجم جوان نیشابوری از حضورش در هفدهمین دوره از لیگ‌برتر فوتبال زنان بانوان، بیشترین قربانی ترویج سبک زندگی غربی در جامعه جایزه روز جهانی زن در بخش توسعه ورزش پارالمپیکی به ایران رسید شهادت ۱۲ هزار و ۳۱۶ زن فلسطینی در جنگ غزه روزه‌داری در سه‌ماهه اول بارداری ممنوع است طرزتهیه سوپ شیر ویژه ماه رمضان + فیلم | افطاری ساده استرس، عامل افزایش احتمال خطر سکته مغزی در زنان بارش سنگین برف هم مانع تدریس خانم معلم نشد| انجام رفع اشکال دروس در منازل دانش آموزان کلاتی
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

  • کد خبر: ۳۱۴۸۷۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند، از این رو استفاده درست و مناسب از هر کدام از آنها بسیار اهمیت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ادویه‌ها، گنجینه‌های معطر و رنگارنگی هستند که نه تنها طعم و عطر دلپذیری به غذا‌ها می‌بخشند، بلکه نقش حیاتی در فرهنگ‌های غذایی گوناگون ایفا می‌کنند. در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند.

به عنوان مثال، غذا‌های تایلندی به خاطر تعادل بی‌نظیر بین طعم‌های شیرین، ترش، شور و تند شهرت دارند. ادویه‌هایی مانند فلفل چیلی، زنجبیل، سیر، ریشه گالانگال (نوعی زنجبیل)، برگ لیمو و پودر کاری تایلندی از عناصر اصلی طعم‌دهنده در این غذا‌ها به شمار می‌روند. طعم تند و معطر این ادویه‌ها، غذا‌های تایلندی را متمایز می‌سازد.

همچنین، در آشپزی ژاپنی و چینی، ادویه‌ها با ظرافت خاصی استفاده می‌شوند. در غذا‌های ژاپنی، طعم‌های ملایم و طبیعی اولویت دارند، اما ادویه‌هایی مانند واسابی، زنجبیل و فلفل ژاپنی (سانشو) به مقدار محدود به کار می‌روند. در غذا‌های چینی، ادویه‌هایی مثل پنج ادویه چینی (که ترکیبی از بادیان ختایی، میخک، دارچین، رازیانه و فلفل سیچوان است)، زنجبیل، سیر و روغن کنجد نقش مهمی در طعم‌دهی ایفا می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.