دبیر ستاد ملی جمعیت: از میان نوه‌های رهبر شهید انقلاب ۱۱ نفر را خودم به دنیا آورده‌ام واکنش مدیر اندیشکده‌ فرانسوی به شهادت مظلومانه نوه خردسال رهبر شهید بانوی بوسنیایی: ملت بوسنی تا پایان عمر مدیون آیت‌الله خامنه‌ای است+ فیلم برای شهیده «زهرا محمدی گلپایگانی» نوه ۱۴ ماهه آقای شهید ایران آیا بانوان برای نذر کردن و برپایی مراسم عزاداری اهل بیت (ع) باید از شوهر خود اجازه بگیرند؟ | فتوای مراجع تقلید پاسخ می‌دهد حضور ۳ ملی پوش خراسانی در  اردوی آماده سازی تیم ملی بسکتبال سه نفره کمتر از  ۲۳ سال دختران درخشش بانوان ورزشکار خراسان رضوی در مسابقات کشوری ویژه بیماران تالاسمی رتبه سوم بانوان پارادوومیدانی خراسان رضوی در مسابقات قهرمانی کشور کسب اولین برد تیم پدل دختران ایران در رقابت‌های FIP آذربایجان درخشش دختر تنیسور ایران در تور جهانی تنیس ترکیه شهیده زهرا حدادعادل، مادری را مقدم بر هر امری می‌دانست| جاری بودن زیست متواضعانه در زندگی شخصی رهبر شهید در آخرین دیدار به بانوان چه گفتند؟ ملی‌پوش تنیس روی میز بانوان: کسب مدال در بازی‌های آسیایی بسیار دشوار است روایت دردناک زهرا مصباح، تنها بازمانده یک خانواده مشهدی از جنگ ۱۲ روزه‌| شبی که یک خانه ویران شد + تصاویر افزایش ۷۴ درصدی منابع بانکی برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری| ۶۰۰ هزار مادر، خودرو دریافت کرده‌اند رقبای خاتون بم در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شدند بازیکن‌سازی برای آینده والیبال زنان؛ هدف تیم ملی نوجوانان دختر ایران است | چرا نتیجه بازی مرحله مقدماتی به ژاپن واگذار شد؟
سرخط خبرها
حضور ۷۵ درصدی زنان در نهمین جشنواره صنایع‌دستی فجر

حضور ۷۵ درصدی زنان در نهمین جشنواره صنایع‌دستی فجر

  • کد خبر: ۳۲۱۲۶۵
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با ارائه آماری از تعداد آثار و پراکندگی جعرافیایی شرکت کنندگان، از حضور ۷۵ درصدی زنان در جشنواره صنایع دستی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم جلالی گزارشی از نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی (سرو سیمین) ارائه کرد و در مورد فرآیند برگزاری این رویداد ملی از فراخوان تا داوری و نمایشگاه و مراسم اختتامیه توضیحاتی ارائه کرد.

وی یکی از مزیت های اصلی این جشنواره را وب سایت آن عنوان کرد و گفت: در این دوره هنرمندان به راحتی می توانستند در جشنواره ثبت نام کرده، آثار خود را بارگذاری و فرآیند داوری آثار خود را نیز رصد کنند. همچنین کار ارتباط با هنرمندان و گزارش گیری برای مدیران جشنواره تخصصی‌تر و به روز تر شده بود.

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با ارائه آماری از تعداد آثار و پراکندگی جعرافیایی شرکت کنندگان، تاکید کرد: حضور صاحبان آثار نسل جوان کمتر از ۶ درصد بود اما کیفیت آثار ایشان عمدتا بالا بود و این موضوع لزوم توجه بیشتر آموزش و پرورش به موضوع هنر را نمایان می کند. همچنین حضور ۷۵ درصدی زنان در بین شرکت کنندگان، حضوری چشمگیر بود.

جلالی بیان کرد: امیدوارم مشکلات ناشی از تعدد مراکز تصمیم گیری و ناهماهنگی های بین دستگاهی موجود مرتفع شده و صنایع دستی ایران که از منظر اقتصادی، فرهنگی و قدرت نرم مهم هستند، رشد یافته و تاثیر گذاری واقعی خود را داشته باشد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.