نقاشی دختران نوجوان مشهدی برای وطن| یاد دانش‌آموزان شهید مدرسه میناب گرامی داشته شد + فیلم مزایای برقراری تماس پوستی مادر و نوزاد مادران بازمانده از بارداری‌های ناموفق را دریابیم معرفی چند رمان نوجوان با محوریت دختران| وقتی از واقعیت به دنیای کتاب‌ها و کلمات سفر می‌کنیم چرا فعالیت مغز زنان و مردان با هم متفاوت است؟ شکل‌گیری شبکه‌ای اثرگذار از بانوان فعال مسجدی با اجرای یک نظام‌نامه| فعالیت‌های خانواده‌محور در مساجد برگزار می شود حضرت معصومه (س)، کنشگری بصیر در راه ولایت نیم نگاهی به جایگاه برجسته حضرت معصومه (س) نزد ائمه معصومین (ع)| زیارتی که بهشت را بر زائر واجب می‌کند جای خالی لبخند‌های دختران میناب در سالروز میلاد حضرت معصومه (س) جزئیات تازه از حمایت‌های بهزیستی از خانواده‌های چندقلو در خراسان رضوی من ماندم و تنگه‌ای که باید حفظ می‌کردم از حنجره مادر بی تاب بپرس بانوی اسکی باز مشهدی نائب قهرمان مسابقات کشور شد
سرخط خبرها
حضور ۷۵ درصدی زنان در نهمین جشنواره صنایع‌دستی فجر

حضور ۷۵ درصدی زنان در نهمین جشنواره صنایع‌دستی فجر

  • کد خبر: ۳۲۱۲۶۵
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با ارائه آماری از تعداد آثار و پراکندگی جعرافیایی شرکت کنندگان، از حضور ۷۵ درصدی زنان در جشنواره صنایع دستی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم جلالی گزارشی از نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی (سرو سیمین) ارائه کرد و در مورد فرآیند برگزاری این رویداد ملی از فراخوان تا داوری و نمایشگاه و مراسم اختتامیه توضیحاتی ارائه کرد.

وی یکی از مزیت های اصلی این جشنواره را وب سایت آن عنوان کرد و گفت: در این دوره هنرمندان به راحتی می توانستند در جشنواره ثبت نام کرده، آثار خود را بارگذاری و فرآیند داوری آثار خود را نیز رصد کنند. همچنین کار ارتباط با هنرمندان و گزارش گیری برای مدیران جشنواره تخصصی‌تر و به روز تر شده بود.

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با ارائه آماری از تعداد آثار و پراکندگی جعرافیایی شرکت کنندگان، تاکید کرد: حضور صاحبان آثار نسل جوان کمتر از ۶ درصد بود اما کیفیت آثار ایشان عمدتا بالا بود و این موضوع لزوم توجه بیشتر آموزش و پرورش به موضوع هنر را نمایان می کند. همچنین حضور ۷۵ درصدی زنان در بین شرکت کنندگان، حضوری چشمگیر بود.

جلالی بیان کرد: امیدوارم مشکلات ناشی از تعدد مراکز تصمیم گیری و ناهماهنگی های بین دستگاهی موجود مرتفع شده و صنایع دستی ایران که از منظر اقتصادی، فرهنگی و قدرت نرم مهم هستند، رشد یافته و تاثیر گذاری واقعی خود را داشته باشد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.