عضویت بیش از ۲۶ هزار نفر از زنان خراسان جنوبی در کتابخانه‌های عمومی این استان از نخستین بانوان واقف خراسانی در قرن های گذشته چه می‌دانید؟ صعود چندپله‌ای بانوان ایرانی در رتبه‌بندی برتری راکت‌به‌دستان دنیا توسعه پایدار با توجه ویژه به توانمندی‌های زنان عملیاتی می‌شود یادگیری مهارت‌های زندگی توسط کودک از طریق رابطه خواهر و برادری افزایش تراکم سلول‌های عصبی در زنان، علت انجام چند فعالیت هم‌زمان توسط آن‌ها ایده‌هایی برای چیدمان و طراحی آشپزخانه‌های کوچک آشنایی با نشانه‌های اعتیاد به فضای مجازی در کودکان اهمیت واکسیناسیون «ب‌ث‌ژ» برای نوزادان در پیشگیری از ابتلای آن‌ها به بیماری سل سلیمی: مادران و زنان در گسترس فرهنگ افطاری ساده نقش پررنگی دارند کسب مقام سوم مشترک بانوان ایران در مسابقات سپک‌تاکرا جام‌جهانی اثرگذاری وجود کروموزوم X دوم در زنان در جلوگیری از آسیب‌های ناشی از پیری در آن‌ها روایت سبک زندگی خدیجه کبری (س) در کتاب «بانوی عاشق» قانون مهریه اصلاح خواهد شد بررسی اثرات ماندگار رضایت پدر و مادر در زندگی فرزندان لزوم نگهداری تخم مرغ در سردترین قسمت یخچال
سرخط خبرها
روایت مشهورترین داور زن فوتسال ایران در دنیا از فعالیت در حوزه داوری

روایت مشهورترین داور زن فوتسال ایران در دنیا از فعالیت در حوزه داوری

  • کد خبر: ۳۲۱۷۶۸
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۸
گلاره ناظمی مشهورترین داور زن فوتسال ایران در دنیا است که با وجود اینکه تجربه زیادی در داوری دارد، اما این فعالیت را شغل نمی‌داند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گلاره ناظمی با اشاره به اینکه هیچ وقت فکر نمی‌کردم روزی که شروع کردم انقدر جدی بخواهم داوری را ادامه دهم. فکر می‌کردم در کنار بازی باید قوانین را هم بدانم، اظهار کرد: واقعا از روز اولی که شروع کردم خیلی مصمم به رشته داوری نبودم و چند قضاوت که انجام دادم به ما گفتن که بین بازی و داوری یکی را انتخاب کنیم.

وی با بیان اینکه فکر می‌کنم با توجه به شرایط فعلی، رسانه‌ها سهم تاثیرگذار و بسزایی دارند و در شرایطی که بازی پیش می‌رود، ادامه داد: فکر می‌کنم که کار آقایان در داوری نسبت به بانوان سخت‌تر است.

این بانوی داور فوتبال با اشاره به اینکه داوری واقعا شغل نیست مخصوصا برای خانم‌ها و حتی برای آقایان هم شغل حساب نمی‌شود، یادآور شد: زمانی می‌توانیم به کاری بگوییم شغل که درآمدزایی داشته باشیم. واقعا جامعه داوری ما عاشقانه قضاوت می‌کنند و بدون هیچ درآمدی و تمام هزینه‌هایی که سالانه برای داوری می‌کنند از درآمدی که از قضاوت می‌کنند بیشتر است.

ناظمی افزود: فکر می‌کنم که وقتی خانم‌های ما می‌روند در میادین مختلف با کمترین امکانات بزرگترین فرصت‌ها را ایجاد می‌کنند نشان می‌دهد که قابل اعتماد هستند و می‌شود به آنها بیشتر فرصت داد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.