مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
ضرورت پیشگیری از پوسیدگی دندان‌های شیری کودکان

ضرورت پیشگیری از پوسیدگی دندان‌های شیری کودکان

  • کد خبر: ۳۲۶۵۷۰
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
یک متخصص بهداشت دهان و دندان با اشاره به اینکه دندان‌های شیری، برخلاف تصور رایج، از اهمیت بالایی برخوردارند، گفت: این دندان‌ها در تماس با جوانه دندان‌های دائمی هستند و عفونت یا از دست رفتن آنها می‌تواند به آسیب به دندان دائمی منجر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمانه رستگاری اظهار کرد: دندان‌های شیری، برخلاف تصور رایج، از اهمیت بالایی برخوردارند. این دندان‌ها در تماس با جوانه دندان‌های دائمی هستند و عفونت یا از دست رفتن آنها می‌تواند به آسیب به دندان دائمی منجر شود. همچنین، زود افتادن دندان‌های شیری موجب بر هم خوردن نظم دندان‌ها در آینده خواهد شد.

وی ادامه داد: عواملی مانند مصرف قطره آهن، شکلات و عدم رعایت بهداشت دهان می‌توانند سبب تغییر رنگ و پوسیدگی دندان‌های شیری شوند. مراجعه منظم به دندانپزشک، استفاده از مسواک مناسب برای کودکان، و آموزش روش صحیح مسواک زدن به آنها، از جمله راهکار‌های مؤثر در پیشگیری از مشکلات دندانی در کودکان است.

این متخصص بهداشت دهان و دندان بیان کرد: کنترل درد و درمان دندان‌ها در کودکان به‌دلیل حساسیت و دشواری در همکاری با دندانپزشک، همیشه چالش‌برانگیزتر از بزرگسالان است. به همین دلیل، توصیه می‌شود که از زمان رویش اولین دندان‌های شیری، کودکان تحت نظر دندانپزشک قرار بگیرند. رعایت بهداشت دهان از همان ابتدای رشد دندان‌ها، از اهمیت بالایی برخوردار است و تأخیر در درمان‌های دندانپزشکی ممکن است شرایط را پیچیده‌تر و سخت‌تر کند.

رستگاری افزود: در کنار مسائل درمانی، رژیم غذایی کودکان نیز باید کنترل‌شده و هوشمندانه باشد. مصرف زیاد مواد شیرین، صافی‌ها، شکلات‌های چسبنده و تنقلات قندی، احتمال بروز پوسیدگی را افزایش می‌دهد. یکی از مهم‌ترین عوامل پوسیدگی زودرس، عادت برخی کودکان زیر دو سال به خوابیدن با بطری شیر در دهان است و ماندن شیر شبانه در دهان سبب پوسیدگی شدید دندان‌های جلویی بالا می‌شود که اغلب منجر به از دست رفتن زودهنگام این دندان‌ها می‌شود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.