دومین برد در مقدماتی جام ملت‌های آسیا کسب شد| تیم ملی فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران، روی خط پیروزی نگاهی به عوامل اثرگذار در ایجاد صمیمیت میان خواهر و برادر در خانواده توسعه مشاغل خانگی با ایجاد زیرساخت‌های حمایتی و آموزشی در کشور ضرورت تقویت عرصه تبلیغ دینی ویژه بانوان در پیاده روی اربعین زایمان طبیعی بی‌درد، دستاورد مهم پزشکی روایت حضور زنانه در مسیر پیاده‌روی اربعین در «خواهرانه» سقوط تیم ملی فوتبال بانوان ایران در رنکینگ جهانی افزایش آمادگی روانی زوجین برای والدگری با انجام مشاوره‌های روان‌شناسی ضرورت حمایت هم‌زمان از مادران دارای اختلال مصرف مواد و فرزندان آنها نوزادان عجول | روایتی از تولد در شرایط غیرمنتظره و آمادگی تیم‌های امدادی طرحی برای شروع زندگی مشترک در سرزمین وحی معرفی چند راهکار به والدین برای پرورش خلاقیت از  تولد تا  نوجوانی فرزندان تفاوت تأثیرات آسیب‌های طلاق و فوت بر افراد خانواده زنان، مدیران غیررسمی در بحران‌های مختلف برتری تیم فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران مقابل مالزی در انتخابی جام ملت‌ها
سرخط خبرها
نارضایتی حدود ۷۹ درصد جمعیت زنان انگلیس از اقدامات انجام شده دولت برای مقابله با خشونت علیه زنان و دختران این کشور

نارضایتی حدود ۷۹ درصد جمعیت زنان انگلیس از اقدامات انجام شده دولت برای مقابله با خشونت علیه زنان و دختران این کشور

  • کد خبر: ۳۲۳۱۶۵
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴
براساس نظرسنجی YouGov، حدود ۷۹ درصد جمعیت زنان در این کشور، معتقدند که که اقدامات انجام شده دولت برای مقابله با خشونت علیه زنان و دختران کافی نبوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس نظرسنجی YouGov که موسسه خیریه ائتلاف پایان دادن به خشونت علیه زنان EVAW، انجام داده است، ۸ زن از هر ۱۰ زن در انگلیس، یعنی چیزی حدود ۷۹ درصد جمعیت زنان در این کشور، معتقدند که که اقدامات انجام شده دولت‌ برای مقابله با خشونت علیه زنان و دختران کافی نبوده است.

بر اساس یافته‌های این نظرسنجی ۴۹ درصد کل مردم و ۵۲ درصد زنان معتقدند که در پنج سال گذشته، این کشور به مکان خطرناک‌تری برای زنان و دختران تبدیل شده است.

همچنین در نظرسنجی YouGov مشخص شد که ۷۷ درصد از مردم انگلیس می‌گویند که باید شرکت‌های فناوری برای مقابله با موضوع ایمنی زنان و دختران به صورت مجازی و آنلاین تلاش بیشتری کنند.

مدیر موسسه EVAW در این باره می‌گوید: یافته‌های نظرسنجی ما بر نیاز به مقررات قوی‌تر در مورد شرکت‌های فناوری که میزبانی و بهره‌مندی از آزارواذیت شدید آنلاین برای زنان هستند، تاکید می‌کند.

با توجه به افزایش خشونت در فضای آنلاین، سازمان مقررات رسانه‌ای انگلیس به نام آفکام، به‌تازگی دستورالعملی را برای شرکت‌های فناوری با هدف کاهش آسیب به زنان و دختران در فضای آنلاین منتشر کرده است.

منبع: میزان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.