ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی شیدپیله‌ور طرز تهیه دسر محلبی در منزل + فیلم تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده به ریاست رئیس‌جمهور هر زن فلسطینی، یک روایتگرِ فریادِ غزه است معرفی نخستین زن تلگراف‌چی در ایران قهرمان مسابقات سه نفره جام رمضان خراسان رضوی مشخص شد حضور ۵ بانوی خراسانی در  اردوی ملی والیبال نشسته پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان| آیا مهریه پشتوانه دختر است؟ زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید داراب آخرتی برگزاری مراسم بزرگداشت ثمینه باغچه‌بان در صد سالگی از قمر آریان، نویسنده و پژوهشگر فقید خراسانی چه می‌دانید؟ حضور ۲  دختر خراسانی در بسکتبال غرب آسیا قهرمانی دختر نوجوان نیشابوری در المپیاد جهانی دانش‌آموزی شطرنج ۲۰۲۵ گیاه کالانکوا، مناسب برای نگهداری در آپارتمان امکان‌پذیربودن بارداری اول در سنین بالای ۴۰سالگی
سرخط خبرها
بررسی جزئیات «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی»

بررسی جزئیات «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی»

  • کد خبر: ۳۲۲۷۸۷
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
  • ۱
براساس «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی»، به دولت اجازه داده می‌شود در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی به‌شرح اساسنامه پیوست عضویت یابد و نسبت به پرداخت حق عضویت مربوط اقدام کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی» را مورد بررسی قرار داد.

در این گزارش آمده است که براساس این لایحه، به دولت اجازه داده می‌شود در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی به‌شرح اساسنامه پیوست عضویت یابد و نسبت به پرداخت حق عضویت مربوط اقدام کند؛ مشروط بر آنکه در هر مورد و هر زمان، تصمیمات این سازمان در تعارض با قوانین داخلی باشد و یا قرار گیرد، از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران لازم‌الرعایه نباشد. تعیین و تغییر دستگاه اجرایی طرف عضویت بر‌عهده دولت است.

در این گزارش تصریح شد بررسی تاریخچه این سازمان، عملکرد آن و لزوم عضویت در این سازمان از نظر تقویت نقش ایران در گسترش گفتمان اسلامی در جهان نشان می‌دهد عضویت در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در کنار مشکلات فعلی و عملکرد سازمان مورد نظر مطلوبیت‌هایی مانند اصلاح رویکردهای سازمان مذکور در حوزه زنان و تبیین و تبلیغ جهانی آن، تقویت سیاست خارجی، فرصت کنشگری فعال در عرصه جهانی، اصلاح تصویر منفی ایران به‌عنوان ناقض حقوق زنان و ظرفیت نهادی قدرتمند را دارد، بنابراین لایحه پیشنهادی مورد تأیید است.

وجود نهادی قدرتمند در راستای تبیین درست جایگاه زن در مکتب فکری اسلام که مبتنی‌بر باورها و ارزش‌های اسلامی است، ضروری به نظر می‌رسد. در‌واقع یکی از مشکلات جدی در حوزه زنان و خانواده، ضعف فعالیت در عرصه رسانه‌ای و بین‌المللی در راستای ارائه الگوی زن مسلمان است. بنابراین، باید برنامه‌ریزی دقیقی در راستای پاسخ به هجمه‌های انجام شده علیه جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین‌المللی صورت گیرد و علاوه‌بر‌آن، الگوی زن مسلمان و شاخص‌های آن معرفی شود.

منبع: مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
منیره حاتمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۱
0
0
سلام بفرمایید این لایحه و لوایح امثال آن چه کمکی به بانوان در جامعه می کند؟