پیچیده‌شدن بیش از حد ازدواج در جامعه، یکی از دلایل اصلی گریز جوانان از تأهل زنان مسلمان، آغازگر جامعه توحیدی هستند کسب رتبه دوم نماینده زنان ایران در ماده ۱۰۰ متر با مانع در بیست‌وششمین دوره مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا افزایش حضور زنان در بخش‌های مدیریتی مشاغل دانش بنیان در آینده‌ای نزدیک وظیفه زنان برای مقابله با تهاجم فرهنگی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب ارسال ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه پنجمین همایش بین المللی رسالت زن در تحولات اجتماعی یادگیری سرفصل‌های کلیدی زندگی توسط دانشجویان دختر با برگزاری رویداد ملی دخترانه انتخاب سرمربی جدید برای تیم ملی فوتسال بانوان حضور در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن و پارالمپیک لس آنجلس، اهداف مهم تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور حج، فرصتی بی‌نظیر برای تربیت بانوان مسلمان حج فرزندآوری و افزایش موالید، یکی از ضرورت‌های کلیدی کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است یائسگی زودرس موجب افزایش خطر دیابت می‌شود ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه
سرخط خبرها
بررسی جزئیات «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی»

بررسی جزئیات «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی»

  • کد خبر: ۳۲۲۷۸۷
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
  • ۱
براساس «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی»، به دولت اجازه داده می‌شود در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی به‌شرح اساسنامه پیوست عضویت یابد و نسبت به پرداخت حق عضویت مربوط اقدام کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی» را مورد بررسی قرار داد.

در این گزارش آمده است که براساس این لایحه، به دولت اجازه داده می‌شود در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی به‌شرح اساسنامه پیوست عضویت یابد و نسبت به پرداخت حق عضویت مربوط اقدام کند؛ مشروط بر آنکه در هر مورد و هر زمان، تصمیمات این سازمان در تعارض با قوانین داخلی باشد و یا قرار گیرد، از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران لازم‌الرعایه نباشد. تعیین و تغییر دستگاه اجرایی طرف عضویت بر‌عهده دولت است.

در این گزارش تصریح شد بررسی تاریخچه این سازمان، عملکرد آن و لزوم عضویت در این سازمان از نظر تقویت نقش ایران در گسترش گفتمان اسلامی در جهان نشان می‌دهد عضویت در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در کنار مشکلات فعلی و عملکرد سازمان مورد نظر مطلوبیت‌هایی مانند اصلاح رویکردهای سازمان مذکور در حوزه زنان و تبیین و تبلیغ جهانی آن، تقویت سیاست خارجی، فرصت کنشگری فعال در عرصه جهانی، اصلاح تصویر منفی ایران به‌عنوان ناقض حقوق زنان و ظرفیت نهادی قدرتمند را دارد، بنابراین لایحه پیشنهادی مورد تأیید است.

وجود نهادی قدرتمند در راستای تبیین درست جایگاه زن در مکتب فکری اسلام که مبتنی‌بر باورها و ارزش‌های اسلامی است، ضروری به نظر می‌رسد. در‌واقع یکی از مشکلات جدی در حوزه زنان و خانواده، ضعف فعالیت در عرصه رسانه‌ای و بین‌المللی در راستای ارائه الگوی زن مسلمان است. بنابراین، باید برنامه‌ریزی دقیقی در راستای پاسخ به هجمه‌های انجام شده علیه جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین‌المللی صورت گیرد و علاوه‌بر‌آن، الگوی زن مسلمان و شاخص‌های آن معرفی شود.

منبع: مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
منیره حاتمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۱
0
0
سلام بفرمایید این لایحه و لوایح امثال آن چه کمکی به بانوان در جامعه می کند؟