اثرگذاری بازیکنان خراسانی در قهرمانی تیم ملی بسکتبال در غرب آسیا بررسی علل اضطراب‌های مهم زنان و راه برون‌رفت از آن آغاز دومین مرحله اردوی تیم ملی کبدی زنان از امروز (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) آشنایی با عوارض عجیب و باورنکردنی نبستن پیش‌بند در هنگام انجام کار‌های آشپزخانه لزوم انجام آزمایش پاپ اسمیر هر ۶ ماه یک بار توسط بانوان اجرای ۲۵ طرح فرهنگی دخترانه‌محور در ۸ استان کشور پیروزی تیم ملی جوانان دختر ایران مقابل قزاقستان در مسابقات تنیس روی میز آسیای میانه تیم ملی بسکتبال زنان به رقابت‌های دیویژن B آسیا صعود کرد افزایش میزان صمیمیت در میان والدین و فرزندان با استفاده از راهکار «جادوی پرسش» تحلیل نقش‌آفرینی مریلا زارعی در فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله» راه‌اندازی تعاونی‌های کسب‌وکار برای بانوان در خراسان رضوی کسب پیروزی تیم ملی زنان ایران در اولین بازی در رقابت‌های بسکتبال زنان غرب آسیا بررسی نقش زنان در اقتصاد دیجیتال درخشش بانوان در جشنواره «قهرمان ایران»
سرخط خبرها
کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟

کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟

  • کد خبر: ۳۱۸۰۰۲
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
برخی از مواد غذایی را به دلیل کپک زدن یا سمی شدن نباید در یخچال نگهداری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هر غذایی را نمی‌توان در یخچال محافظت کرد و برخی از غذاها کپک می‌زنند یا سمی می‌شوند یا باکتری جذب خود می‌کنند.

یکی از این مواد غذایی پیاز است که در برابر دمای پایین مقاوم است. وقتی آن را در یخچال قرار می‌دهید، نشاسته آن به شکر تبدیل می‌شود و شروع به کپک زدن می‌کند. مردم معمولا این عادت را دارند که نصف پیاز را بریده و نیمی دیگر را در یخچال نگهداری کنند. هرگز این کار را نکنید، زیرا تمام باکتری‌های ناسالم را از محیط اطراف به خود جذب می‌کند.

ماده غذایی بعدی که نگهداری اش در یخچال ممنوع است زنجبیل است، وقتی دوباره زنجبیل را منجمد می‌کنید خیلی سریع شروع به کپک زدن می‌کند و این کپک با نارسایی کلیه و کبد مرتبط است. آن را در یخچال قرار ندهید. زنجبیل به عنوان یک گیاه دارویی یک ماده بسیار مغذی است. گفته می‌شود که خوردن زنجبیل می‌تواند یبوست و سایر علل نفخ و گاز روده را کاهش دهد. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است.

در کنار زنبیل و پیاز، برنج پخته شده هم از مواد غذایی است که نمی توان آن را در یخچال نگهداری کرد اما با این حال، مردم عادت دارند برنج پخته شده را در یخچال نگهداری کنند، اما در واقع، برنج یکی از موادی است که زودتر کپک می‌زند و اگر قرار است آن را در یخچال نگهداری کنید، ۲۴ ساعت بیشتر نگه ندارید.

برنج را نباید در یخچال به مدت بیش ۱ روز تا گرم شدن مجدد نگهداری کرد چرا که احتمال سمی شدن آن وجود دارد. وقتی برنج را دوباره گرم می‌کنید، همیشه بررسی کنید که کاملا دم بکشد. همچنین برنج را نباید بیش از یک بار گرم کرد.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.