عضویت بیش از ۲۶ هزار نفر از زنان خراسان جنوبی در کتابخانه‌های عمومی این استان از نخستین بانوان واقف خراسانی در قرن های گذشته چه می‌دانید؟ صعود چندپله‌ای بانوان ایرانی در رتبه‌بندی برتری راکت‌به‌دستان دنیا توسعه پایدار با توجه ویژه به توانمندی‌های زنان عملیاتی می‌شود یادگیری مهارت‌های زندگی توسط کودک از طریق رابطه خواهر و برادری افزایش تراکم سلول‌های عصبی در زنان، علت انجام چند فعالیت هم‌زمان توسط آن‌ها ایده‌هایی برای چیدمان و طراحی آشپزخانه‌های کوچک آشنایی با نشانه‌های اعتیاد به فضای مجازی در کودکان اهمیت واکسیناسیون «ب‌ث‌ژ» برای نوزادان در پیشگیری از ابتلای آن‌ها به بیماری سل سلیمی: مادران و زنان در گسترس فرهنگ افطاری ساده نقش پررنگی دارند کسب مقام سوم مشترک بانوان ایران در مسابقات سپک‌تاکرا جام‌جهانی اثرگذاری وجود کروموزوم X دوم در زنان در جلوگیری از آسیب‌های ناشی از پیری در آن‌ها روایت سبک زندگی خدیجه کبری (س) در کتاب «بانوی عاشق» قانون مهریه اصلاح خواهد شد بررسی اثرات ماندگار رضایت پدر و مادر در زندگی فرزندان لزوم نگهداری تخم مرغ در سردترین قسمت یخچال
سرخط خبرها
کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟

کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟

  • کد خبر: ۳۱۸۰۰۲
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
برخی از مواد غذایی را به دلیل کپک زدن یا سمی شدن نباید در یخچال نگهداری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هر غذایی را نمی‌توان در یخچال محافظت کرد و برخی از غذاها کپک می‌زنند یا سمی می‌شوند یا باکتری جذب خود می‌کنند.

یکی از این مواد غذایی پیاز است که در برابر دمای پایین مقاوم است. وقتی آن را در یخچال قرار می‌دهید، نشاسته آن به شکر تبدیل می‌شود و شروع به کپک زدن می‌کند. مردم معمولا این عادت را دارند که نصف پیاز را بریده و نیمی دیگر را در یخچال نگهداری کنند. هرگز این کار را نکنید، زیرا تمام باکتری‌های ناسالم را از محیط اطراف به خود جذب می‌کند.

ماده غذایی بعدی که نگهداری اش در یخچال ممنوع است زنجبیل است، وقتی دوباره زنجبیل را منجمد می‌کنید خیلی سریع شروع به کپک زدن می‌کند و این کپک با نارسایی کلیه و کبد مرتبط است. آن را در یخچال قرار ندهید. زنجبیل به عنوان یک گیاه دارویی یک ماده بسیار مغذی است. گفته می‌شود که خوردن زنجبیل می‌تواند یبوست و سایر علل نفخ و گاز روده را کاهش دهد. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است.

در کنار زنبیل و پیاز، برنج پخته شده هم از مواد غذایی است که نمی توان آن را در یخچال نگهداری کرد اما با این حال، مردم عادت دارند برنج پخته شده را در یخچال نگهداری کنند، اما در واقع، برنج یکی از موادی است که زودتر کپک می‌زند و اگر قرار است آن را در یخچال نگهداری کنید، ۲۴ ساعت بیشتر نگه ندارید.

برنج را نباید در یخچال به مدت بیش ۱ روز تا گرم شدن مجدد نگهداری کرد چرا که احتمال سمی شدن آن وجود دارد. وقتی برنج را دوباره گرم می‌کنید، همیشه بررسی کنید که کاملا دم بکشد. همچنین برنج را نباید بیش از یک بار گرم کرد.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.