به دعایی یادش کن | روایت‌هایی از دلتنگیِ مادران ازدست‌رفته ویدئو| مادرانه؛ روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدجواد خیرخواه آزادی بیش از ۱۰۰۰ زندانی زن جرائم غیرعمد مالی، از سال ۱۴۰۰ تاکنون رقابت بانوان در  جام شهربانو ادامه دارد | این مسابقات در  ۵۰ رشته ورزشی در حال برگزاری است آرامش در سایه ذکر | ادعیه و آیات قرآنی برای تقویت روح و سعه صدر باشگاه در خانه | ۳ تمرین ساده برای شروع ورزشی بدون هزینه و بدون بهانه برگزاری مراسم غبارروبی ضریح مطهر امام رضا (ع) با حضور بانوان همسران شهدا، سرمایه‌های واقعی جامعه محفل «دکلمه خوان‌های نوجوان» ویژه دختران در حرم مطهر برگزار می شود فعالیت بیش از ۲۰۰۰ دهیار زن در سراسر کشور لزوم ورود تشکل های مردمی به حمایت درمانی از بیماران سرطان پستان | اهمیت سلامت زنان در خانواده، فرهنگ سازی شود ضرورت بازبینی در سند ارتقای وضعیت زنان در هر استان کشور چرا باید متن و صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب را خواند و شنید؟ برندسازی، حلقه مفقوده در  کارآفرینی بانوان
سرخط خبرها
کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟

کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟

  • کد خبر: ۳۱۸۰۰۲
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
برخی از مواد غذایی را به دلیل کپک زدن یا سمی شدن نباید در یخچال نگهداری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هر غذایی را نمی‌توان در یخچال محافظت کرد و برخی از غذاها کپک می‌زنند یا سمی می‌شوند یا باکتری جذب خود می‌کنند.

یکی از این مواد غذایی پیاز است که در برابر دمای پایین مقاوم است. وقتی آن را در یخچال قرار می‌دهید، نشاسته آن به شکر تبدیل می‌شود و شروع به کپک زدن می‌کند. مردم معمولا این عادت را دارند که نصف پیاز را بریده و نیمی دیگر را در یخچال نگهداری کنند. هرگز این کار را نکنید، زیرا تمام باکتری‌های ناسالم را از محیط اطراف به خود جذب می‌کند.

ماده غذایی بعدی که نگهداری اش در یخچال ممنوع است زنجبیل است، وقتی دوباره زنجبیل را منجمد می‌کنید خیلی سریع شروع به کپک زدن می‌کند و این کپک با نارسایی کلیه و کبد مرتبط است. آن را در یخچال قرار ندهید. زنجبیل به عنوان یک گیاه دارویی یک ماده بسیار مغذی است. گفته می‌شود که خوردن زنجبیل می‌تواند یبوست و سایر علل نفخ و گاز روده را کاهش دهد. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است.

در کنار زنبیل و پیاز، برنج پخته شده هم از مواد غذایی است که نمی توان آن را در یخچال نگهداری کرد اما با این حال، مردم عادت دارند برنج پخته شده را در یخچال نگهداری کنند، اما در واقع، برنج یکی از موادی است که زودتر کپک می‌زند و اگر قرار است آن را در یخچال نگهداری کنید، ۲۴ ساعت بیشتر نگه ندارید.

برنج را نباید در یخچال به مدت بیش ۱ روز تا گرم شدن مجدد نگهداری کرد چرا که احتمال سمی شدن آن وجود دارد. وقتی برنج را دوباره گرم می‌کنید، همیشه بررسی کنید که کاملا دم بکشد. همچنین برنج را نباید بیش از یک بار گرم کرد.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.