مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در قم کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟
سرخط خبرها
لزوم تقویت چارچوب‌های حقوقی برای حمایت از زنان در مناطق جنگی

لزوم تقویت چارچوب‌های حقوقی برای حمایت از زنان در مناطق جنگی

  • کد خبر: ۳۲۴۸۹۰
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۶
نایب رئیس فراکسیون زنان مجلس و رئیس فراکسیون محیط زیست و نماینده مردم تهران، تقویت چارچوب‌های حقوقی برای حمایت از زنان در مناطق جنگی را یکی از مهم‌ترین اقداماتی دانست که پارلمان‌ها باید در اولویت قرار دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه رفیعی در نشست زنان مجمع بین‌المجالس (IPU) با اشاره به پیامد‌های ویرانگر منازعات مسلحانه بر زندگی زنان، مسئله‌ی فلسطین و مقاومت مردم آن را یک مسئله‌ی عمومیِ جهانی دانست و بر نقش حیاتی پارلمان‌ها در کاهش این آسیب‌ها تأکید کرد.

وی با بیان اینکه زنان و مادران مقاوم در مناطق جنگ‌زده، به ویژه در غزه که البته به یک نسل‌کشی شباهت دارد، با چالش‌های متعددی از جمله محرومیت از خدمات بهداشتی و فشار‌های اقتصادی رو‌به‌رو هستند، تصریح کرد: پارلمان‌ها به عنوان نهاد‌های سیاست‌گذار، می‌توانند با اتخاذ راهکار‌های عملی، نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش این آسیب‌ها ایفا کنند.

رئیس فراکسیون زنان مجلس و رئیس فراکسیون محیط زیست و نماینده مردم تهران، تقویت چارچوب‌های حقوقی برای حمایت از زنان در مناطق جنگی را یکی از مهم‌ترین اقداماتی دانست که پارلمان‌ها باید در اولویت قرار دهند و افزود: تصویب قوانینی که مستقیماً از حقوق زنان دفاع می‌کنند، گام بلندی در جهت کاهش آسیب‌ها و جلوگیری از اقدامات وحشیانه رژیم‌های زیاده‌خواه خواهد بود.

رفیعی همچنین بر ضرورت تأمین مالی برنامه‌هایی که مستقیماً به نیاز‌های زنان در بحران پاسخ می‌دهند، تأکید کرد و پیشنهاد‌هایی از جمله ایجاد صندوق‌های ویژه برای حمایت از زنان سرپرست خانوار، تدوین برنامه‌های اشتغال‌زایی متناسب با شرایط پساجنگی و تأمین خدمات بهداشتی ویژه‌ی زنان را مطرح کرد.

وی با اشاره به اهمیت نقش زنان در فرآیند‌های صلح و بازسازی، خواستار اصلاح قوانین انتخابی برای ایجاد فضایی جهت حضور فعال زنان در سیاست‌گذاری‌های کلان شد.

رئیس فراکسیون زنان مجلس و رئیس فراکسیون محیط زیست و نماینده مردم تهران همچنین بر حمایت از تشکیل شبکه‌های زنان صلح‌ساز و تقویت نهاد‌های مدنی زنان تأکید کرد تا آنها بتوانند صدای خود را به گوش جامعه‌ بین‌المللی برسانند و در تعیین سرنوشت خود نقش داشته باشند.

منبع: میزان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.