حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان
سرخط خبرها
تولد نخستین نوزاد از طریق پیوند رحم

تولد نخستین نوزاد از طریق پیوند رحم

  • کد خبر: ۳۲۵۶۶۵
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
در بریتانیا، یک نوزاد دختر به دنیا آمد که حاصل نخستین مورد موفق پیوند رحم در این کشور است؛ اتفاقی که امید تازه‌ای برای هزاران زن فاقد رحم ایجاد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گریس دیویدسون زن ۳۶ ساله‌ای از شمال لندن که در سال ۲۰۲۳ تحت عمل پیوند رحم قرار گرفته بود، در ۲۷ فوریه ۲۰۲۵، دخترش "امی ایزابل" را از طریق سزارین برنامه‌ریزی‌شده در بیمارستان "کویین شارلوت‌اند چلسی" در لندن به دنیا آورد. او رحم را از خواهر بزرگ‌ترش، امی پردی، ۴۲ ساله و مادر دو دختر، دریافت کرده بود.

دیویدسون به سندروم نادر "مایر-روکیتانسکی-کوستر-هاوزر" (MRKH) مبتلاست؛ اختلالی ژنتیکی که باعث می‌شود رحم به‌طور کامل رشد نکند یا به‌طور کامل وجود نداشته باشد. این عارضه تقریباً از هر ۵۰۰۰ زن، یک نفر را درگیر می‌کند. با این حال، تخمدان‌ها در این افراد فعال هستند و قابلیت تخمک‌گذاری دارند، بنابراین بارداری از طریق لقاح مصنوعی (IVF) امکان‌پذیر است.

روند درمان و پیوند رحم

پیش از انجام عمل پیوند، گریس و همسرش آنگوس دیویدسون با استفاده از درمان ناباروری، هفت جنین را از طریق لقاح آزمایشگاهی تولید و فریز کردند. سپس در فوریه ۲۰۲۳، عمل جراحی پیوند رحم از خواهرش امی به او با موفقیت انجام شد.

چند ماه پس از پیوند، یکی از جنین‌های فریز شده از طریق IVF به رحم جدید گریس منتقل شد. نوزاد آنها با وزن ۲.۰۴ کیلوگرم (۴.۵ پوند) چند هفته زودتر از موعد مقرر و با هدف تضمین یک زایمان ایمن در محیط بیمارستانی متولد شد.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.