بررسی ارتباط میان کمبود ویتامین D مادر در دوران بارداری و چاقی کودکان در دوران رشد پیشنهاد مهریه ۱۴سکه‌ای به‌معنای اجبار یا سقف قانونی نیست فراگیرشدن تجرد قطعی دختران، عامل بالابردن حساسیت زنانه‌شدن سالمندی در کشور کتاب «دا»، سرفصل جدیدی از خاطرات زنان در دوران دفاع مقدس کسب مقام سومی کومیته زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا زنان مهاجر در قفس اقامت: خشونت خانگی زیر سایه سکوت قانونی معرفی زنان تاثیرگذار دفاع مقدس آشنایی با مهم‌ترین جلوه‌های حضور بانوان ایرانی در دفاع مقدس روایت‌های فعالیت ۶۴ نفر از بانوان اندیمشکی در بخش رخت‌شویی البسه رزمندگان دفاع مقدس در کتاب «حوض خون» نقش کافئین در کاهش تراکم استخوان در زنان پس از یائسگی رفع چالش‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار با رویکردی نظام‌مند و اکوسیستمی رشد عاطفی و اجتماعی در ارتباط گرم خانواده آغاز تمرینات تیم ملی فوتبال زنان برای حضور در انتخابی جام ملت‌ها برگزاری نشست‌های تخصصی ستاد زنان و خانواده برای معرفی هرچه بهتر شهید رئیسی پیروزی تیم هندبال دختران نوجوان در نخستین بازی ازبکستان کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا افزایش خطر ابتلای فرزند به بیماری‌های قلبی به دلیل کم‌خونی مادر در دوران بارداری بررسی نقش کلیدی زنان در طول دهه‌های مقاومت فلسطین بانوان باید درد‌های لگنی را جدی بگیرند ۲۸.۳ سن میانگین اولین ازدواج در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها
پیشگیری از وقوع طلاق عاطفی با چند راهکار رفتاری

پیشگیری از وقوع طلاق عاطفی با چند راهکار رفتاری

  • کد خبر: ۳۲۵۹۴۴
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۲
یک کارشناس مسائل خانواده با اشاره به افزایش میزان طلاق عاطفی در میان زوجین، جهت پیشگیری از این معضل، چند راهکار رفتاری ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام محمد مهدی عباسی آغوی با اشاره به اینکه گاهی طلاق به شکل رسمی و قانونی رخ نمی‌دهد، اما از نظر عاطفی و احساسی، زن و مرد دچار جدایی و سردی می‌شوند و عملاً یکدیگر را تحمل می‌کنند، هرچند در ظاهر زندگی مشترک ادامه می‌یابد، اما در باطن، زمینه‌های فروپاشی آن فراهم آمده است، اظهار کرد: طلاق عاطفی، پیش‌درآمدی بر طلاق رسمی است و اغلب آمار آن، به مراتب بیش از طلاق‌های ثبت شده است.

وی با بیان اینکه آمار‌های نگران‌کننده طلاق‌های رسمی، بسیار هشداردهنده هستند و افزایش چشمگیر نسبت طلاق به ازدواج، در برخی مناطق به «سه به یک» رسیده است، یادآور شد: این وضعیت بحرانی، ضرورت توجه جدی به عوامل مؤثر در فروپاشی خانواده‌ها را نشان می‌دهد.

این کارشناس مسائل خانواده با اشاره به اینکه راهکار‌های مختلفی برای پیشگیری از طلاق عاطفی وجود دارد، افزود: مردان معمولاً به تفکر منطقی و ارائه راهکار تمایل دارند، در حالی که زنان به همدلی و درک نیاز دارند. شناخت شخصیت و نیاز‌های هر یک از طرفین می‌تواند به ساختن روابطی پایدارتر و بهبود ارتباط‌ها کمک کند. درک این تفاوت‌ها به ما یادآوری می‌کند که چگونه می‌توانیم بهتر به یکدیگر پاسخ دهیم و برای همدیگر حمایت‌کننده باشیم.

عباسی آغوی تاکید کرد: یکی از راهکار‌های رفتاری این است که هر روز به همسرمان ابراز محبت کلامی داشته باشیم و از این امر خسته نشویم.

وی ادامه داد: ما باید به این محبت کردن دقت کنیم. در مقام عمل، سعی کنیم برخی از رفتار‌های همسرم را نادیده بگیریم و او را ببخشیم و «مدام انتقاد نکنیم». پرهیز از انتقادات زیاد کمک می‌کند و احترام گذاشتن به همسر با «صدا کردن او به صورت درست و زیبا» از اهمیت بالایی برخوردار است.

این کارشناس مسائل خانواده با اشاره به اینکه راهکار‌های معنوی به ما کمک می‌کند تا در زندگی زناشویی خود سازگاری بیشتری داشته باشیم. تحقیقات نشان داده‌اند که همسران متدین‌تر اغلب در ارتباطات و سازگاری با یکدیگر موفق‌تر هستند. انجام عبادات مانند نماز خواندن و روزه گرفتن به افزایش سازگاری بین زن و مرد کمک می‌کند و هرچه هر دو طرف متدین‌تر باشند، در برابر مشکلات بیشتر صبر و تحمل نشان می‌دهند و روابط بهتری خواهند داشت. بنابراین، باید به معنویت خانواده توجه ویژه‌ای داشته باشیم، اضافه کرد: توصیه می‌کنیم که زن و مرد «جلسات بیان احساس» با یکدیگر داشته باشند و در این گفتگوها، به حرف یکدیگر گوش دهند و اجازه دهند احساساتشان را با هم در میان بگذارند.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.