ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید داراب آخرتی برگزاری مراسم بزرگداشت ثمینه باغچه‌بان در صد سالگی حضور ۲  دختر خراسانی در بسکتبال غرب آسیا قهرمانی دختر نوجوان نیشابوری در المپیاد جهانی دانش‌آموزی شطرنج ۲۰۲۵ گیاه کالانکوا، مناسب برای نگهداری در آپارتمان امکان‌پذیربودن بارداری اول در سنین بالای ۴۰سالگی چرا میزان پوسیدگی‌های دندان در زنان بیشتر از مردان است؟ تربیت دهه‌نودی‌ها نیازمند شناخت عمیق این نسل است اماواگر‌های ورزش در دوران بارداری کرمانشاه، میزبان مسابقات ووشو بانوان قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی نقش سریال پایتخت در فرهنگ سازی برای فرزندخواندگی در خانواده‌های ایرانی اختصاص سهمیه بیشتر به زنان در المپیک ۲۰۲۸ پیشگیری از وقوع طلاق عاطفی با چند راهکار رفتاری بررسی ارتباط میان ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی و یائسگی حضور تیم ملی ایران در مسابقات بسکتبال زنان غرب آسیا ‎حضور ۲ بانوی ایرانی در هیات داوران اولین جایزه محیط زیست زنان کشور‌های عضو بریکس ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید بهزاد احدیان بررسی اثرگذاری حجاب در زندگی فردی و اجتماعی زنان
سرخط خبرها
پیشگیری از وقوع طلاق عاطفی با چند راهکار رفتاری

پیشگیری از وقوع طلاق عاطفی با چند راهکار رفتاری

  • کد خبر: ۳۲۵۹۴۴
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۲
یک کارشناس مسائل خانواده با اشاره به افزایش میزان طلاق عاطفی در میان زوجین، جهت پیشگیری از این معضل، چند راهکار رفتاری ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام محمد مهدی عباسی آغوی با اشاره به اینکه گاهی طلاق به شکل رسمی و قانونی رخ نمی‌دهد، اما از نظر عاطفی و احساسی، زن و مرد دچار جدایی و سردی می‌شوند و عملاً یکدیگر را تحمل می‌کنند، هرچند در ظاهر زندگی مشترک ادامه می‌یابد، اما در باطن، زمینه‌های فروپاشی آن فراهم آمده است، اظهار کرد: طلاق عاطفی، پیش‌درآمدی بر طلاق رسمی است و اغلب آمار آن، به مراتب بیش از طلاق‌های ثبت شده است.

وی با بیان اینکه آمار‌های نگران‌کننده طلاق‌های رسمی، بسیار هشداردهنده هستند و افزایش چشمگیر نسبت طلاق به ازدواج، در برخی مناطق به «سه به یک» رسیده است، یادآور شد: این وضعیت بحرانی، ضرورت توجه جدی به عوامل مؤثر در فروپاشی خانواده‌ها را نشان می‌دهد.

این کارشناس مسائل خانواده با اشاره به اینکه راهکار‌های مختلفی برای پیشگیری از طلاق عاطفی وجود دارد، افزود: مردان معمولاً به تفکر منطقی و ارائه راهکار تمایل دارند، در حالی که زنان به همدلی و درک نیاز دارند. شناخت شخصیت و نیاز‌های هر یک از طرفین می‌تواند به ساختن روابطی پایدارتر و بهبود ارتباط‌ها کمک کند. درک این تفاوت‌ها به ما یادآوری می‌کند که چگونه می‌توانیم بهتر به یکدیگر پاسخ دهیم و برای همدیگر حمایت‌کننده باشیم.

عباسی آغوی تاکید کرد: یکی از راهکار‌های رفتاری این است که هر روز به همسرمان ابراز محبت کلامی داشته باشیم و از این امر خسته نشویم.

وی ادامه داد: ما باید به این محبت کردن دقت کنیم. در مقام عمل، سعی کنیم برخی از رفتار‌های همسرم را نادیده بگیریم و او را ببخشیم و «مدام انتقاد نکنیم». پرهیز از انتقادات زیاد کمک می‌کند و احترام گذاشتن به همسر با «صدا کردن او به صورت درست و زیبا» از اهمیت بالایی برخوردار است.

این کارشناس مسائل خانواده با اشاره به اینکه راهکار‌های معنوی به ما کمک می‌کند تا در زندگی زناشویی خود سازگاری بیشتری داشته باشیم. تحقیقات نشان داده‌اند که همسران متدین‌تر اغلب در ارتباطات و سازگاری با یکدیگر موفق‌تر هستند. انجام عبادات مانند نماز خواندن و روزه گرفتن به افزایش سازگاری بین زن و مرد کمک می‌کند و هرچه هر دو طرف متدین‌تر باشند، در برابر مشکلات بیشتر صبر و تحمل نشان می‌دهند و روابط بهتری خواهند داشت. بنابراین، باید به معنویت خانواده توجه ویژه‌ای داشته باشیم، اضافه کرد: توصیه می‌کنیم که زن و مرد «جلسات بیان احساس» با یکدیگر داشته باشند و در این گفتگوها، به حرف یکدیگر گوش دهند و اجازه دهند احساساتشان را با هم در میان بگذارند.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.