انجام ورزش‌های هوازی مستمر، راهکار مهم کاهش درد‌های ناشی از سندرم پیش‌ازقاعدگی لزوم تجاری‌سازی تولیدات زنان در سطح ملی و منطقه‌ای با همکاری جهاددانشگاهی آرتروز زانو، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مفصلی در زنان «پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی روایت بانوان واقف ایران| میراث ارزشمند نسل‌های نیکوکار کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» نگاهی به نقش‌های کلیدی مادران در خانواده در شرایط بحرانی آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
اختصاص سهمیه بیشتر به زنان در المپیک ۲۰۲۸

اختصاص سهمیه بیشتر به زنان در المپیک ۲۰۲۸

  • کد خبر: ۳۲۶۰۳۴
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
در بازی‌های المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس سهمیه‌های در نظر گرفته شده برای زنان بیشتر خواهد بود به طوری که پنج هزار و ۳۳۳ سهمیه برای زنان در نظر گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در بازی‌های المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس سهمیه‌های در نظر گرفته شده برای زنان از مردان بیشتر خواهد بود و انتظار می‌رود تعداد کل شرکت‌کنندگان مشابه المپیک ۲۰۲۴ پاریس، حداکثر تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر باشد.

با این حال برای نخستین بار در تاریخ بازی‌های المپیک تعداد سهمیه‌های زنان از مردان فراتر خواهد رفت و پنج هزار و ۳۳۳ سهمیه برای زنان و پنج هزار و ۱۶۷ سهمیه برای مردان خواهد بود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.