تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران پیروزی مبینا علی‌نسب در چهارمین دور از رقابت‌های قهرمانی شطرنج آسیا ۲۰۲۵
سرخط خبرها
ضرورت بازتعریف و تقویت نقش زنان در مساجد

ضرورت بازتعریف و تقویت نقش زنان در مساجد

  • کد خبر: ۳۲۷۵۶۱
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
یک کارشناس دینی گفت: زنان در طول تاریخ اسلام، به ویژه در دوران معصومین، نقش بسزایی در ترویج دین و حفظ فرهنگ اسلامی ایفا کرده‌اند، لازم است، نقش امروز زنان در مساجد از زوایای مختلف ارزیابی شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی حسینی اظهار کرد: زنان در طول تاریخ اسلام، به ویژه در دوران معصومین، نقش بسزایی در ترویج دین و حفظ فرهنگ اسلامی ایفا کرده‌اند. نقش امروز زنان در مساجد نیز باید از زوایای مختلف ارزیابی شود. بانوان مسجدی نقش‌های متعددی دارند، از آموزش قرآن و احکام دین گرفته تا ایجاد فضاهایی برای پرورش نسل‌های آینده. این فعالیت‌ها نه تنها جوانان را با اصول دین آشنا می‌کند، بلکه یک فرهنگ غنی و پایدار نیز شکل می‌دهد.

وی افزود: یکی از چالش‌ها، عدم دیده شدن این فعالیت‌ها در رسانه‌ها و گزارش‌های رسمی است. اکثر اوقات، تلاش‌های بانوان در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی نادیده گرفته می‌شود. همچنین، کمبود امکانات و فضای کافی برای فعالیت‌های مختلف، دختران و زنان را محدود کرده است. عدم حمایت مالی و معنوی از کانون‌های فرهنگی خواهران نیز یکی دیگر از مشکلات است. برای مثال، اگر کانونی نتواند به‌خوبی بودجه‌ نگهداری کند، نمی‌تواند برنامه‌های مطلوب داشته باشد.

این کارشناس دینی متذکر شد: گفت: قطعاً وجود بانوان موفق و فعال در مساجد می‌تواند نقش مؤثری در پیشرفت جامعه ما داشته باشد. اگر از آن‌ها به اندازه لازم حمایت شود، می‌توانند به عنوان سفیران دین و فرهنگ اسلامی در سرزمین‌های خود تأثیرگذار باشند و نسل‌های آینده را به درستی راهنمایی کنند. به همین دلیل، بازتعریف و تقویت نقش زنان در مساجد ضروری است.

حسینی تاکید کرد: نیاز است که فضایی برای فعالیت مستقل زنان در مساجد فراهم شود؛ این می‌تواند شامل اتاق‌ها یا بخش‌هایی باشد که ویژه جلسات آن‌هاست. همچنین باید بودجه مناسبی برای کانون‌های خواهران اختصاص یابد تا این کانون‌ها بتوانند فعالیت‌های متنوع‌تری شناسایی کنند.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.