صاحبان مشاغل خانگی از ۴۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان وام با سود ۴ درصد می‌گیرند کمک به اقتصاد دولتی از طریق اقتصاد خانواده‌محور گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود زنان تنها ۴.۶ میلیون نفر از جمعیت شاغل کشور را تشکیل داده‌اند| محرومیت بانوان شاغل از حق عائله‌مندی بررسی برخی عوامل افزایش شمار جنایتی به نام سقط جنین | نسل‌کشی سوداگران ۳ تا ۵ سال، اختلاف سنی مطلوب بین فرزندان استفاده از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه
سرخط خبرها
ارائه مشاوره فرزندآوری به زوجین بدون فرزند با اجرای طرح «آمایش امید»

ارائه مشاوره فرزندآوری به زوجین بدون فرزند با اجرای طرح «آمایش امید»

  • کد خبر: ۳۲۸۲۳۷
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹
به گفته رئیس مرکز جوانی جمعیت، قرار است در سال ۱۴۰۴ طرحی به نام «آمایش امید» اجرا شود که در مرحله اول زوجین بدون فرزند را شناسایی کند و در مرحله دوم به آن‌ها مشاوره فرزندآوری ارائه شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صابر جباری با اشاره به اینکه امسال مهمترین برنامه ما در وزارت بهداشت، طرحی به نام آمایش امید است، اظهار کرد: در این طرح، داده‌های آماری مرتبط با جمعیت را به رؤسای دانشگاه‌ها داده‌ایم. این داده‌ها مربوط به ازدواج، طلاق، باروری و بارداری در زنان متأهل در سنین باروری و خانواده‌هایی که ازدواج کردند، اما تأخیر در فرزندآوری دارند یعنی دیر فرزند، بی‌فرزند، تک‌فرزند و کم‌فرزند (کمتر از سه فرزند دارند) را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: برنامه ما این است که در نظام شبکه سلامت کشور بهورزان و مراقبین سلامت مبتنی بر زیست‌بوم و این داده‌ها بتوانند به‌صورت هوشمند، به خانواده‌ها، بر اساس شرایط‌شان مشاوره فرزندآوری ارائه کنند.

رئیس مرکز جوانی جمعیت با بیان اینکه مشاوره فرزندآوری کسی که یک فرزند دارد با کسی که سه فرزند دارد متفاوت است، گفت: این داده‌ها و آمار روی میز مراقبین سلامت قرار می‌گیرد و آنها بر اساس شرایط زیست‌بومی که دارند و حدس می‌زنند درصد موفقیت کدام است، اقدام به مشاوره فرزندآوری می‌کنند. بخشی از اینها هم مرتبط با سایر دستگاه‌ها می‌شود یعنی داده‌های ازدواج همیشه در اختیار ما نیست. ما داده‌ها را در اختیار رؤسای دانشگاه‌ها قرار داده‌ایم که در شورای اداری استانداری و در شورای اداری با حضور فرماندار بتوانند مسائل را پیگیری و حل کنند.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.