اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری

  • کد خبر: ۳۳۰۴۹۸
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری
معاون سازمان بیمه سلامت گفت: ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری و ۶۶ قلم دارو بدون محدودیت بیمه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مریم آزادی گفت: سازمان بیمه سلامت در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت و حمایت از زوجین نابارور پوشش حمایتی و خدمات گسترده‌ای را از زمان تصویب و ابلاغ قانون ارائه می‌دهد.

وی اظهار کرد: هفت قلم تصویربرداری، ۵۶ قلم آزمایش، ۲۹ قلم تجهیزات مرتبط با درمان ناباروری با پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی، تعرفه خدمات پرستاری جهت خدمات درمان ناباروری در مراکز ارائه دهنده خدمات ناباروری، درمان ناباروری در خدمات شخص ثالث (آماده سازی، تشخیصی درمانی) مانند رحم اجاره‌ای و جنین اهدایی، خدمات انجماد و ذخیره‌سازی بافت تولید مثلی (تخمک، تخمدان، اسپرم و بیضه) برای زوجین ناباروری که مبتلا به سرطان هستند نیز از دیگر خدماتی است که به زوجین نابارور ارائه می‌شود.

آزادی تصریح کرد: خدمات کمک باروری برای زوجه نابارور تا سن ۴۹ سال تمام و بدون محدودیت سنی برای زوج نابارور، پرداخت هزینه کمک باروری در قالب خسارت متفرقه به زوجینی که در مراکز غیر طرف قرارداد خدمت دریافت کرده‌اند، پیاده‌سازی کد‌های خدمات آزمایشگاه، دارو، لوازم و تجهیزات پزشکی و تصویربرداری تخصصی ناباروری در سامانه‌های سازمان، ۱۶ قلم آزمای‌های ژنتیک برای افرادی که دچار سقط مکرر، شکست مکرر در لانه‌گزینی جنین شده و صاحب فرزند نشده‌اند نیز از جمله خدماتی است که توسط بیمه سلامت به زوین نابارور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دو آزمایش بررسی ذخیره تخمدان (AMH) برای زوجه و آزمایش (DFI) برای زوج ناباروراز خدمات مورد نظر است، افزود: ۴۵ کد خدمت جراحی آماده‌سازی برای دریافت خدمات درمان ناباروری توسط زوجین نابارور، تجویز وارائه خدمت سونوگرافی توسط همکاران پزشک متخصص زنان دوردیده، فلوشیپ ناباروری که در مراکز ارائه دهنده خدمات ناباروری مشغول خدمت هستند نیز بخش دیگری از این خدمات است.

۱۱۸ هزار زوج نابارور نشاندار شده‌اند

معاون دفتر خدمات تخصصی و فوق تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه ۱۱۸ هزار زوج نابارور نشاندار شده‌اند، گفت: پوشش خدمات درمان ناباروری در مراکز دولتی با ۹۰ درصد تعرفه مصوب بخش دولتی، مراکز عمومی غیردولتی با ۹۰ درصد تعرفه مصوب بخش عمومی غیردولتی و مراکز خیریه و خصوصی با ۷۰ درصد تعرفه مصوب بخش خصوصی و خیریه انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->