افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید سوگواری بانوان عرب‌زبان در حرم رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع) فعالیت‌های ورزشی بسیار کم در میان ۵۷.۷ درصد از زنان ایرانی بررسی ارتباط ابتلا به آسم در دوران کودکی با افزایش میزان آلودگی هوا کسب ۲ شکست توسط کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران در تور بین‌المللی تونس نیاز جامعه به داشتن الگوی صحیح ازدواج لزوم مراقبت‌های حین بارداری در پیشگیری از تولد زودرس نوزادان روایت زندگی بانوی شهید حج خونین سال ۶۶ در کتاب «گوشواره فیروزه‌ای» ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدحسین حسین‌نژاد ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دختران از نگاه امام صادق (ع) بررسی طرح اصلاح قانون مهریه با حضور حقوقدانان، وکلا و اساتید دانشگاه در فراکسیون زنان و خانواده مجلس بررسی تیغ دو لبه اصلاح موادی از قانون اجرای محکومیت مالی نمایش دست‌بافته‌های زنان عشایری و روستایی سیستان و بلوچستان در موزه فرش ایران
سرخط خبرها
افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید

افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید

  • کد خبر: ۳۲۸۷۷۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
یک استاد دانشگاه و فعال حوزه زنان گفت: سرمایه‌گذاری بانوان در تولید، نه‌تنها به تقویت چرخه اقتصادی داخلی کمک می‌کند، بلکه با توجه به ظرفیت‌های موجود، می‌تواند به گسترش صادرات و حضور در بازار‌های جهانی منجر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معصومه خلیلی مقدم با اشاره به اینکه بانوان در تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری در تولید»، می‌توانند پیشران تحولات عظیم اقتصادی کشور باشند، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری بانوان در تولید، نه تنها به تقویت چرخه اقتصادی داخلی کمک می‌کند، بلکه با توجه به ظرفیت‌های موجود، می‌تواند به گسترش صادرات و حضور در بازارهای جهانی منجر شود.

وی بیان کرد: سرمایه‌گذاری زنان در آموزش مهارت‌های سنتی و به‌کارگیری فناوری‌های نوین می‌تواند کمک کند تا تولیدات ایرانی علاوه بر بازار داخلی، جایگاه ویژه‌ای در بازارهای بین‌المللی پیدا کند و از این طریق صادرات آن افزایش یابد.

به گفته این استاد دانشگاه و فعال حوزه زنان، بانوان به‌عنوان مدیران توانمند در خانواده و جامعه، می‌توانند با بهره‌گیری از تجربیات خود در عرصه‌های تولیدی، زمینه‌ساز افزایش کیفیت محصولات بومی و گسترش صادرات باشند. آن‌ها با سرمایه‌گذاری در طرح‌های تولیدی که با نیازهای جهانی هم‌راستا است، می‌توانند تولیداتی رقابتی با استانداردهای بین‌المللی ارائه دهند.

خلیلی مقدم افزود: حضور بانوان در بخش‌های صنایع خلاق و تکنولوژی‌های نوین می‌تواند به توسعه محصولاتی منجر شود که قابلیت صادرات به کشورهای مختلف را داشته باشد.

وی گفت: در بخش مهارت‌آموزی و آموزش‌های فنی، زنان می‌توانند نقش مؤثری در تولید کالاهای صادراتی ایفا کنند. به‌ویژه در مناطقی که صنایع دستی و محصولات بومی تولید می‌شود، بانوان با آموزش‌های تخصصی و استفاده از فناوری‌های نوین، می‌توانند این محصولات را در بازارهای بین‌المللی عرضه کنند. این فرآیند می‌تواند به‌طور هم‌زمان به توسعه پایدار و اشتغال‌زایی کمک کرده و تقاضا برای تولیدات بومی را در بازارهای جهانی افزایش دهد.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.