تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه رفع مشکلات ضمانت وام دهک‌های یک تا ۵ زنان سرپرست‌خانواده توسط شهید جمهور در دولت سیزدهم رقبای تیم ملی در مسابقات مرحله مقدماتی جام ملت‌های فوتبال بانوان زیر ۲۰ سال آسیامشخص شدند نقش اساسی خانواده در شکل‌دهی به فرهنگ، هنجار‌ها و ارزش‌های اجتماعی ضرورت سیاست‌گذاری جامع و چندبُعدی برای افزایش نرخ باروری برای عدالت، برای خانواده + ویدئو پویشی برای آثار هنری بانوان هنرمند در خراسان رضوی بازی سخت با ژاپن، پیش‌روی تیم ملی بانوان در جام ملت‌های آسیا زیارت مزار شهدای مقاومت توسط ۲ هزار مادر و دختر اصفهانی
سرخط خبرها
افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید

افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید

  • کد خبر: ۳۲۸۷۷۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
یک استاد دانشگاه و فعال حوزه زنان گفت: سرمایه‌گذاری بانوان در تولید، نه‌تنها به تقویت چرخه اقتصادی داخلی کمک می‌کند، بلکه با توجه به ظرفیت‌های موجود، می‌تواند به گسترش صادرات و حضور در بازار‌های جهانی منجر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معصومه خلیلی مقدم با اشاره به اینکه بانوان در تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری در تولید»، می‌توانند پیشران تحولات عظیم اقتصادی کشور باشند، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری بانوان در تولید، نه تنها به تقویت چرخه اقتصادی داخلی کمک می‌کند، بلکه با توجه به ظرفیت‌های موجود، می‌تواند به گسترش صادرات و حضور در بازارهای جهانی منجر شود.

وی بیان کرد: سرمایه‌گذاری زنان در آموزش مهارت‌های سنتی و به‌کارگیری فناوری‌های نوین می‌تواند کمک کند تا تولیدات ایرانی علاوه بر بازار داخلی، جایگاه ویژه‌ای در بازارهای بین‌المللی پیدا کند و از این طریق صادرات آن افزایش یابد.

به گفته این استاد دانشگاه و فعال حوزه زنان، بانوان به‌عنوان مدیران توانمند در خانواده و جامعه، می‌توانند با بهره‌گیری از تجربیات خود در عرصه‌های تولیدی، زمینه‌ساز افزایش کیفیت محصولات بومی و گسترش صادرات باشند. آن‌ها با سرمایه‌گذاری در طرح‌های تولیدی که با نیازهای جهانی هم‌راستا است، می‌توانند تولیداتی رقابتی با استانداردهای بین‌المللی ارائه دهند.

خلیلی مقدم افزود: حضور بانوان در بخش‌های صنایع خلاق و تکنولوژی‌های نوین می‌تواند به توسعه محصولاتی منجر شود که قابلیت صادرات به کشورهای مختلف را داشته باشد.

وی گفت: در بخش مهارت‌آموزی و آموزش‌های فنی، زنان می‌توانند نقش مؤثری در تولید کالاهای صادراتی ایفا کنند. به‌ویژه در مناطقی که صنایع دستی و محصولات بومی تولید می‌شود، بانوان با آموزش‌های تخصصی و استفاده از فناوری‌های نوین، می‌توانند این محصولات را در بازارهای بین‌المللی عرضه کنند. این فرآیند می‌تواند به‌طور هم‌زمان به توسعه پایدار و اشتغال‌زایی کمک کرده و تقاضا برای تولیدات بومی را در بازارهای جهانی افزایش دهد.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.