اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی
سرخط خبرها
برنامه اقدام ملی ارتقای اکوسیستم کسب و کار زنان تدوین می‌شود

برنامه اقدام ملی ارتقای اکوسیستم کسب و کار زنان تدوین می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۹۲۶۶
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه برنامه اقدام ملی ارتقای اکوسیستم کسب و کار زنان تدوین می‌شود، گفت: هدف ما صرفاً امضای تفاهم‌نامه‌های نمایشی نیست، بلکه می‌خواهیم یک برنامه عملیاتی واقعی و سریع تدوین کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با اشاره به اهمیت ویژه کسب‌وکار‌های خانوادگی در اقتصاد جهانی، عنوان کرد: بر اساس گزارش مکنزی، ۷۰ درصد تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) توسط کسب‌وکار‌های خانوادگی تأمین می‌شود. این مدل از کسب‌وکار‌ها به دلیل پیوند‌های عاطفی قوی بین اعضای خانواده، ویژگی‌های منحصر به فردی دارند که آنها را از مدل‌های مرسوم اقتصادی متمایز می‌کند.

وی با تأکید بر لزوم تدوین یک برنامه اقدام ملی برای ارتقای وضعیت زنان در کشور، ادامه داد: هدف ما صرفاً امضای تفاهم‌نامه‌های نمایشی نیست، بلکه می‌خواهیم یک برنامه عملیاتی واقعی و سریع تدوین کنیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به ظرفیت‌های موجود در معاونت زنان بیان کرد: ما در معاونت زنان، به عنوان تنها مرجع ملی داده‌های حوزه زنان، وظیفه داریم با تکیه بر دانش و تجربه شما، برنامه‌ای ملی برای تحول اکوسیستم کارآفرینی زنان تدوین کنیم. نگاه ما باید بر مبنای وفاق، همگرایی در ارزش‌ها و اصول مشترک باشد.

بهروزآذر با اشاره به ضرورت آموزش‌های مهارتی یادآور شد: برای موفقیت در این مسیر، زنان نیازمند سه نوع مهارت کلیدی هستند: مهارت‌های بنیادین، مهارت‌های فنی و تکنولوژیک و مهارت‌های کسب و کار. در هر سه حوزه با خلأ جدی مواجه هستیم که باید با برنامه‌ریزی دقیق جبران شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.