پیامد‌های منفی مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد معرفی چند ترفند ساده آشپزی برای زنان شاغل افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید روایت مادران موفق ایرانی در مستند رادیویی «زنان سرزمین من» سهم ۱۹ درصدی زنان در مدیریت IT کشور پیشگیری از وزن کم نوزاد هنگام تولد و نقص‌های مادرزادی با مصرف اسیدفولیک در دوران بارداری بررسی نقش خانواده در حفظ سلامت روان زنان سوگواری بانوان عرب‌زبان در حرم رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع) فعالیت‌های ورزشی بسیار کم در میان ۵۷.۷ درصد از زنان ایرانی بررسی ارتباط ابتلا به آسم در دوران کودکی با افزایش میزان آلودگی هوا کسب ۲ شکست توسط کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران در تور بین‌المللی تونس نیاز جامعه به داشتن الگوی صحیح ازدواج لزوم مراقبت‌های حین بارداری در پیشگیری از تولد زودرس نوزادان روایت زندگی بانوی شهید حج خونین سال ۶۶ در کتاب «گوشواره فیروزه‌ای»
سرخط خبرها
معرفی چند ترفند ساده آشپزی برای زنان شاغل

معرفی چند ترفند ساده آشپزی برای زنان شاغل

  • کد خبر: ۳۲۸۸۷۷
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
خانم‌های شاغل معمولاً با چالش‌های زیادی در مدیریت زمان و انرژی خود مواجه هستند، به‌خصوص هنگام آشپزی.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خانم‌های شاغل معمولاً با چالش‌های زیادی در مدیریت زمان و انرژی خود مواجه هستند، به‌خصوص هنگام آشپزی. به همین منظور، در اینجا تعدادی از بهترین ترفندهای آشپزی برای صرفه‌جویی در وقت و انرژی برای خانم‌های شاغل ارائه می‌شود.

با این ترفند آب زودتر جوش می‌آید

بیشتر غذاها به آب جوشیده نیاز دارند. اگر قصد پخت غذایی دارید که باید مواد آن با آب جوشیده آبکشی کند و برای این کار عجله دارید کمی نمک به آب سرد اضافه کنید. با این روش آب زودتر جوش می‌آید.

پخت سریع‌تر برنج

اگر فرصت پختن برنج را ندارید و یا این‌کـه جزء بانوان شاغلی هستید که دوست ندارید از شب قبل برنج آماده کنید، می‌توانید با این راهکار برنج را سریعتر از همیشه آماده کنید. شما باید صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنید. البته کمی آن را خام تر بردارید، سپس ته دیگ برنج را آماده کرده و برنج را داخل قابلمه بریزید و قابلمه را داخل یخچال قرار دهید، زمانی که به خانه برگشتید، کمی آب و روغن به برنج اضافه کنید و آن را دم کنید.

نحوه پخت گوشت یخ زده

اگر فرصت کمی برای یخ زدایی گوشت دارید به این نکات توجه کنید. لازم نیست صبر کنید تا یخ آن باز شود. فقط کمی روغن در ته ظرف بریزید و گوشت را داخل روغن قرار دهید. درب ظرف را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید تا گوشت هم سرخ شود و هم یخ آن باز شود. البته برای مواقعی که یخ گوشت قبل از پخت نیاز به باز شدن دارد؛ آن را داخل آب گرم قرار دهید تا سریع‌تر یخ آن باز شود.

نمک را آخر کار اضافه کنید

نمک باعث می‌شود غذا دیرتر بپزد. اگر غدای تان خورشتی است که با گوشت قرمز آماده می شود بهتر است نمک را در آخرین مراحل کار به آن اضافه کنید. افزدون نمک در مراحل اولیه از مغز پخت شدن گوشت جلوگیری می‌کند.

پیاز سرخ شده داشته باشید

داشتن پیاز سرخ شده در فریزر یکی از نکاتی است که به آشپزی شما سرعت بیشتری می بخشد. البته حواس تان باشد که نهایت تا ۶ ماه می‌توانید پیاز و سیر سرخ شده را در فریزر نگهداری کنید. اما اگر پیاز سرخ شده تازه را ترجیح می‌دهید می‌توانید از این راهکار برای سرعت بخشیدن به کارتان استفاده کنید. برای سرخ شدن سریع تر پیازها، نصف قاشق چای‌خوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهند کرد.

تکنیک های پخت سریع حبوبات

بهترین راه این است که از قبل حبوبات پخته در فریزر داشته باشید اما اگر حبوبات پخته تان تمام شده و وقت خیس کردن حبوبات را ندارید و برای پخت غذا عجله دارید، آنها را در قابلمه‌ای بجوشانید و برای گرفتن نفخ داخل آب جوش ۱ عدد خیار کامل قرار بدهید و اجاه بدهید با هم بپزند. یک روش دیگر این است که از زیره استفاده کنید.در حین جوشیدن حبوبات مقداری زیره کامل را داخل کیسه‌ای پارچه ای قرار بدهید و در آن را ببندید و داخل قابمله حبوبات قرار بدهید تا با هم بجوشند. این کار باعث از بین بردن نفخ حبوبات می‌شود.

برای زودتر پختن حبوبات می توانید از زودپز استفاده کنید. یک روش سریع دیگر برای پخت حبوبات این است که حبوبات را بشویید و داخل فلاسک بریزید و روی آن ها آب جوش بریزید و در فلاسک را ببندید. اجازه بدهید حداقل ۱۲ ساعت تا یک شبانه روز به همین صورت باقی بماند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.