فکر خودکشی را جدی بگیرید| بررسی علل و نشانه‌های خودکشی آشنایی با برخی از اشتباه‌های رایج در آشپزخانه تقویت مهارت حل مسئله در کودکان با دوست‌یابی سالم چرا برای فرزندم کتاب بخوانم؟ ضرورت تحکیم بنیان خانواده و تربیت فرزندان صالح با الگوبرداری از سیره حضرت معصومه (س) ضرورت آغاز غربالگری سرطان سینه از ۳۰ سالگی برای بانوان دارای سابقه خانوادگی جایگاه زنان در سینمای ایران کجاست؟ | استعاره‌ای از وطن با چاشنی مادرانگی آغاز سومین اردوی آمادگی تیم هندبال جوانان دختر از ۱۱ مهر ماه ۱۴۰۴ تضعیف ارزش‌ها و هنجار‌های خانوادگی در سینمای خانگی نگاهی به محور مشترک ۳ کتاب تقریظ‌شده اخیر رهبر معظم انقلاب ۲ رمان از سیمین دانشور روانه بازار نشر شد کسب مدال نقره بانوی ایرانی در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید علی تقوایی رجب زاده مادر شهیدان «حسینی مزینانی» در داورزن به خاک سپرده شد جزئیات ارائه کارت «امید مادر» برد شیرین تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین گام رقابت‌های قهرمانی آسیای مرکزی کسب یک مدال برنز توسط بانوی ملی پوش ایرانی در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان
سرخط خبرها
معرفی روش‌های استفاده از برگ بو در پخت غذا‌های ایرانی

معرفی روش‌های استفاده از برگ بو در پخت غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۲۳۹۰۸
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
برگ بو به دلیل داشتن رایحه‌ای قوی و منحصر‌به‌فرد، یک چاشنی عالی برای بسیاری از غذا‌ها محسوب می‌شود، اما نحوه استفاده از آن در پخت غذاهای ایرانی نیز بسیار مهم است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برگ بو به دلیل داشتن رایحه‌ای قوی و منحصر‌به‌فرد، یک چاشنی عالی برای بسیاری از غذا‌ها محسوب می‌شود، اما نحوه استفاده از آن در پخت غذا‌های ایرانی نیز بسیار مهم است.

برای بهره‌گیری از خواص برگ بو در آشپزی، معمولاً آن را به‌صورت کامل در غذا قرار می‌دهند تا عطر خود را آزاد کند، سپس قبل از سرو، از ظرف خارج می‌شود. این روش باعث می‌شود که عطر و طعم برگ بو در غذا باقی بماند، اما خود برگ در هنگام خوردن ایجاد مزاحمت نکند.

هنگام پختن خورشت‌هایی مانند فسنجان، قیمه یا خورشت‌های گوشتی، می‌توان ۱ تا ۲ برگ بو را به قابلمه اضافه کرد. این کار باعث می‌شود که غذا عطر و طعم ملایمی از برگ بو بگیرد.

برای داشتن برنجی معطر، می‌توان در هنگام دم کردن، ۱ برگ بو را روی برنج قرار داد.

برای طعم‌دهی بهتر به گوشت یا مرغ، می‌توان برگ بو را در ترکیب با سایر ادویه‌ها و مایعات مانند آبلیمو یا روغن زیتون به کار برد.

برخی از افراد از برگ بو برای از بین بردن بوی زهم ماهی و سایر غذا‌های دریایی استفاده می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.