حجاب در اسلام، پاسداری از هویت و جایگاه زن است خطر سقط جنین در زنان بالای ۳۵ سال بیشتر است نخستین روایت شیخ محمدتقی بهلول گنابادی درباره وقایع مسجد گوهرشاد از ۱۹ تا ۲۱ تیر ۱۳۱۴ | مردم سنگ داشتند، آن‌ها تفنگ نقش آفرینی مادران در تربیت فرزندان عاشق وطن| صدای آرام لالایی مادرانه هنوز پُرنفوذترین شیوه تربیت است روایت زندگی زنان شهید قوی‌ترین سلاح فرهنگی است لزوم حفظ هویت فرهنگی کودکان تنها با بازسازی ادبیات این گروه سنی بررسی تاثیرات آلودگی‌های شدید بر باروری زنان فعال در کانون‌های فرهنگی مساجد، الگو‌هایی ارزشمند برای تمام جامعه آشنایی با روش‌های شناخت کودکان و نوجوانان نسبت‌به شخصیت امام‌حسین(ع) حضور زنان در صف اول جنگ رسانه‌ای ۱۲ روزه اخیر کسب یک تساوی مهم توسط بانوی استاد بزرگ شطرج ایرانی در دور رفت مرحله دوم جام جهانی شطرنج بانوان ثبت ۷۰۳ واقعه ولادت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون در تایباد برگزاری گردهمایی باشکوه بانوان مشهدی در اجتماع «یک ایران یک زینب» در حرم مطهر رضوی افتتاح ۳ بوستان دیگر برای بانوان مشهد
سرخط خبرها
معرفی روش‌های استفاده از برگ بو در پخت غذا‌های ایرانی

معرفی روش‌های استفاده از برگ بو در پخت غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۲۳۹۰۸
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
برگ بو به دلیل داشتن رایحه‌ای قوی و منحصر‌به‌فرد، یک چاشنی عالی برای بسیاری از غذا‌ها محسوب می‌شود، اما نحوه استفاده از آن در پخت غذاهای ایرانی نیز بسیار مهم است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برگ بو به دلیل داشتن رایحه‌ای قوی و منحصر‌به‌فرد، یک چاشنی عالی برای بسیاری از غذا‌ها محسوب می‌شود، اما نحوه استفاده از آن در پخت غذا‌های ایرانی نیز بسیار مهم است.

برای بهره‌گیری از خواص برگ بو در آشپزی، معمولاً آن را به‌صورت کامل در غذا قرار می‌دهند تا عطر خود را آزاد کند، سپس قبل از سرو، از ظرف خارج می‌شود. این روش باعث می‌شود که عطر و طعم برگ بو در غذا باقی بماند، اما خود برگ در هنگام خوردن ایجاد مزاحمت نکند.

هنگام پختن خورشت‌هایی مانند فسنجان، قیمه یا خورشت‌های گوشتی، می‌توان ۱ تا ۲ برگ بو را به قابلمه اضافه کرد. این کار باعث می‌شود که غذا عطر و طعم ملایمی از برگ بو بگیرد.

برای داشتن برنجی معطر، می‌توان در هنگام دم کردن، ۱ برگ بو را روی برنج قرار داد.

برای طعم‌دهی بهتر به گوشت یا مرغ، می‌توان برگ بو را در ترکیب با سایر ادویه‌ها و مایعات مانند آبلیمو یا روغن زیتون به کار برد.

برخی از افراد از برگ بو برای از بین بردن بوی زهم ماهی و سایر غذا‌های دریایی استفاده می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.