کامبک شگفت‌انگیز دختران هندبال ایران در بازی‌های آسیایی انتقال پرونده‌های وام ازدواج و فرزندآوری بانک آینده به بانک ملی حذف زودهنگام ناهید کیانی از قهرمانی جهان انجام بازی‌های خانوادگی، روشی برای یادگیری مهارت‌های زندگی زنان بخوانند| آزمایش های ضروری پس از چهل سالگی چیست؟ پیروزی ناهید کیانی در رقابت‌‌های قهرمانی جهان بر حریف اوکراینی دختران امروزی در جستجوی اصالت در صنعت پوشاک تکرار پیروزی بسکتبال دختران در بازی‌های آسیایی گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه با مهدیه اسفندیاری درگذشت بانوی ایرانی دارنده مدال نقره مسابقات جهانی موی تای بازتعریف نقش مشهد با محور گفت‌وگوی جهانی زنان مسلمان در شورای اسلامی شهر نگاهی به وضعیت تیم‌های حاضر در بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان هدف‌گذاری شاگردان مرضیه جعفری برای برد نپال رفتار مناسب با گیاهان عاشق نور بانوان بخوانند| کشف اشتباهی رایج درباره ویتامین D اعتراف غربی‌ها؛ اسارت نوین با برهنگی حل مسائل زنان صرفا با قوانین و سیاست‌های رسمی ممکن نیست کتاب «روی ماه دی» منتشر شد
سرخط خبرها
معرفی روش‌های استفاده از برگ بو در پخت غذا‌های ایرانی

معرفی روش‌های استفاده از برگ بو در پخت غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۲۳۹۰۸
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵
برگ بو به دلیل داشتن رایحه‌ای قوی و منحصر‌به‌فرد، یک چاشنی عالی برای بسیاری از غذا‌ها محسوب می‌شود، اما نحوه استفاده از آن در پخت غذاهای ایرانی نیز بسیار مهم است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برگ بو به دلیل داشتن رایحه‌ای قوی و منحصر‌به‌فرد، یک چاشنی عالی برای بسیاری از غذا‌ها محسوب می‌شود، اما نحوه استفاده از آن در پخت غذا‌های ایرانی نیز بسیار مهم است.

برای بهره‌گیری از خواص برگ بو در آشپزی، معمولاً آن را به‌صورت کامل در غذا قرار می‌دهند تا عطر خود را آزاد کند، سپس قبل از سرو، از ظرف خارج می‌شود. این روش باعث می‌شود که عطر و طعم برگ بو در غذا باقی بماند، اما خود برگ در هنگام خوردن ایجاد مزاحمت نکند.

هنگام پختن خورشت‌هایی مانند فسنجان، قیمه یا خورشت‌های گوشتی، می‌توان ۱ تا ۲ برگ بو را به قابلمه اضافه کرد. این کار باعث می‌شود که غذا عطر و طعم ملایمی از برگ بو بگیرد.

برای داشتن برنجی معطر، می‌توان در هنگام دم کردن، ۱ برگ بو را روی برنج قرار داد.

برای طعم‌دهی بهتر به گوشت یا مرغ، می‌توان برگ بو را در ترکیب با سایر ادویه‌ها و مایعات مانند آبلیمو یا روغن زیتون به کار برد.

برخی از افراد از برگ بو برای از بین بردن بوی زهم ماهی و سایر غذا‌های دریایی استفاده می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.