اهدای جایزه بین المللی به خبرنگار شهید فلسطینی درباره خانه مادری که محل عبادت شد کامبک شگفت‌انگیز دختران هندبال ایران در بازی‌های آسیایی انتقال پرونده‌های وام ازدواج و فرزندآوری بانک آینده به بانک ملی حذف زودهنگام ناهید کیانی از قهرمانی جهان انجام بازی‌های خانوادگی، روشی برای یادگیری مهارت‌های زندگی زنان بخوانند| آزمایش های ضروری پس از چهل سالگی چیست؟ پیروزی ناهید کیانی در رقابت‌‌های قهرمانی جهان بر حریف اوکراینی دختران امروزی در جستجوی اصالت در صنعت پوشاک تکرار پیروزی بسکتبال دختران در بازی‌های آسیایی گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه با مهدیه اسفندیاری درگذشت بانوی ایرانی دارنده مدال نقره مسابقات جهانی موی تای بازتعریف نقش مشهد با محور گفت‌وگوی جهانی زنان مسلمان در شورای اسلامی شهر نگاهی به وضعیت تیم‌های حاضر در بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان هدف‌گذاری شاگردان مرضیه جعفری برای برد نپال رفتار مناسب با گیاهان عاشق نور بانوان بخوانند| کشف اشتباهی رایج درباره ویتامین D اعتراف غربی‌ها؛ اسارت نوین با برهنگی
سرخط خبرها
معرفی غذا‌های معروف شب عید در شهر‌های مختلف کشور

معرفی غذا‌های معروف شب عید در شهر‌های مختلف کشور

  • کد خبر: ۳۲۳۲۶۰
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
با وجود اینکه در بیشتر شهر‌های ایران، ماهی پلو به عنوان غذای اصلی شب عید طبخ می‌شود، اما در برخی از شهر‌های کشور، غذا‌های مخصوص شب سال نو طبخ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود اینکه در بیشتر شهر‌های ایران، ماهی پلو به عنوان غذای اصلی شب عید طبخ می‌شود، اما در برخی از شهر‌های کشور، غذا‌های مخصوص شب سال نو طبخ می‌شود.

شیرازی‌ها در شب عید، کلم‌پلو را به‌عنوان غذای اصلی خود انتخاب می‌کنند. این غذا از ترکیب برنج، کلم خردشده، سبزی‌های معطر مانند ترخون و ریحان و گوشت قل‌قلی تهیه می‌شود. عطر و طعم منحصر‌به‌فرد این غذا، آن را به یکی از محبوب‌ترین غذا‌های نوروزی در شیراز تبدیل کرده است.

در اردبیل نیز، سوتی پلو یا شیر پلو یکی از غذا‌های مخصوص شب عید است. این غذا از ترکیب برنج و شیر تهیه می‌شود و با کشمش و خرما تزیین می‌گردد. سوتی پلو به دلیل استفاده از شیر، طعمی ملایم و متفاوت دارد که آن را از سایر پلو‌ها متمایز می‌کند.

شش‌انداز زنجانی نیز از ترکیب خرمای بدون هسته، کشمش، پیاز، تخم‌مرغ و دارچین تهیه می‌شود و طعمی شیرین و خوشمزه دارد. شش‌انداز معمولاً در کنار غذا‌های دیگر سرو می‌شود و به سفره نوروزی تنوع می‌بخشد.

همچنین، آبگوشت از گوشت گوسفندی، نخود، لوبیا، سیب‌زمینی و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و با نان سرو می‌گردد. آبگوشت به‌عنوان یک غذای سنتی و مقوی، جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های نوروزی مردم شهرکرد دارد.

در مازندران، ته‌چین یکی از غذا‌های محبوب در شب عید است. این غذا از ترکیب برنج، ماست، تخم‌مرغ و زعفران تهیه می‌شود و با مرغ یا گوشت سرو می‌گردد. لایه‌های طلایی و بافت نرم این غذا، آن را به یکی از محبوب‌ترین غذا‌های نوروز تبدیل کرده است.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.