ضرورت پیشگیری از پوسیدگی دندان‌های شیری کودکان برنامه‌ریزی برای ترویج کتاب‌خوانی در میان مادران و کودکان در مناطق شهری و روستایی کشور لزوم آسیب‌شناسی دقیق‌تر قانون مهریه با محوریت حقوقی و اجتماعی بازداشت یک بانوی ایرانی در فرانسه به اتهام حمایت از فلسطین و محکوم‌کردن نسل‌کشی در غزه تغییر در سطح هورمون‌ها، علت بروز سردرد زنان باردار گسترش روابط تجاری زنان فعال و اشتغال‌آفرین ایران با عراق نقش رژیم غذایی مناسب و ورزش در کاهش التهاب بیماری اندومتریوز نایب‌قهرمانی بانوی ایرانی در رقابت‌های اسکواش رنکینگ جهانی طلاق و فروپاشی بنیان خانواده، پیامد‌های منفی نگاه تجاری به ازدواج ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی شیدپیله‌ور طرز تهیه دسر محلبی در منزل + فیلم تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده به ریاست رئیس‌جمهور هر زن فلسطینی، یک روایتگرِ فریادِ غزه است معرفی نخستین زن تلگراف‌چی در ایران قهرمان مسابقات سه نفره جام رمضان خراسان رضوی مشخص شد حضور ۵ بانوی خراسانی در  اردوی ملی والیبال نشسته پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان| آیا مهریه پشتوانه دختر است؟ زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟
سرخط خبرها
معرفی غذا‌های معروف شب عید در شهر‌های مختلف کشور

معرفی غذا‌های معروف شب عید در شهر‌های مختلف کشور

  • کد خبر: ۳۲۳۲۶۰
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
با وجود اینکه در بیشتر شهر‌های ایران، ماهی پلو به عنوان غذای اصلی شب عید طبخ می‌شود، اما در برخی از شهر‌های کشور، غذا‌های مخصوص شب سال نو طبخ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود اینکه در بیشتر شهر‌های ایران، ماهی پلو به عنوان غذای اصلی شب عید طبخ می‌شود، اما در برخی از شهر‌های کشور، غذا‌های مخصوص شب سال نو طبخ می‌شود.

شیرازی‌ها در شب عید، کلم‌پلو را به‌عنوان غذای اصلی خود انتخاب می‌کنند. این غذا از ترکیب برنج، کلم خردشده، سبزی‌های معطر مانند ترخون و ریحان و گوشت قل‌قلی تهیه می‌شود. عطر و طعم منحصر‌به‌فرد این غذا، آن را به یکی از محبوب‌ترین غذا‌های نوروزی در شیراز تبدیل کرده است.

در اردبیل نیز، سوتی پلو یا شیر پلو یکی از غذا‌های مخصوص شب عید است. این غذا از ترکیب برنج و شیر تهیه می‌شود و با کشمش و خرما تزیین می‌گردد. سوتی پلو به دلیل استفاده از شیر، طعمی ملایم و متفاوت دارد که آن را از سایر پلو‌ها متمایز می‌کند.

شش‌انداز زنجانی نیز از ترکیب خرمای بدون هسته، کشمش، پیاز، تخم‌مرغ و دارچین تهیه می‌شود و طعمی شیرین و خوشمزه دارد. شش‌انداز معمولاً در کنار غذا‌های دیگر سرو می‌شود و به سفره نوروزی تنوع می‌بخشد.

همچنین، آبگوشت از گوشت گوسفندی، نخود، لوبیا، سیب‌زمینی و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و با نان سرو می‌گردد. آبگوشت به‌عنوان یک غذای سنتی و مقوی، جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های نوروزی مردم شهرکرد دارد.

در مازندران، ته‌چین یکی از غذا‌های محبوب در شب عید است. این غذا از ترکیب برنج، ماست، تخم‌مرغ و زعفران تهیه می‌شود و با مرغ یا گوشت سرو می‌گردد. لایه‌های طلایی و بافت نرم این غذا، آن را به یکی از محبوب‌ترین غذا‌های نوروز تبدیل کرده است.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.