انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور درباره اولین نویسنده زن کشور | یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های معاصر متعلق به سیمین دانشور است بررسی روایات مربوط به مادر بزرگوار امام‌رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در کتاب «زیست‌نامه مادر امام‌رضا(ع)» تصمیم‌گیری نمایندگان مجلس برای طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام مربوط به مهریه ابتلا به بیماری‌ ام‌اس در زنان بیشتر است بالاترین میزان رشد مغز کودک چه‌زمانی اتفاق می‌افتد؟ برگزاری ۱۷۲ برنامه در خراسان جنوبی ویژه دختران در دهه کرامت ۱۴۰۴ پیامد‌های منفی مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد معرفی چند ترفند ساده آشپزی برای زنان شاغل افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید روایت مادران موفق ایرانی در مستند رادیویی «زنان سرزمین من» سهم ۱۹ درصدی زنان در مدیریت IT کشور پیشگیری از وزن کم نوزاد هنگام تولد و نقص‌های مادرزادی با مصرف اسیدفولیک در دوران بارداری بررسی نقش خانواده در حفظ سلامت روان زنان
سرخط خبرها
تصمیم‌گیری نمایندگان مجلس برای طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام مربوط به مهریه

تصمیم‌گیری نمایندگان مجلس برای طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام مربوط به مهریه

  • کد خبر: ۳۲۹۱۲۵
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
به گفته نایب‌رئیس کمیسیون حقوقی مجلس شورای اسلامی، در حالی نمایندگان مجلس قرار است برای طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام مربوط به مهریه، تصمیم‌گیری کنند که اعضای فراکسیون زنان پس از ۱۰ روز فرصت، هیچ پیشنهادی در خصوص این طرح نداشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدتقی نقدعلی با اشاره به جلسه کمیسیون حقوقی و قضایی با اعضای فراکسیون زنان مجلس در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام مربوط به مهریه، گفت: این طرح پس از بررسی و رفت و برگشت‌های متعدد برای بررسی در صحن مجلس تقدیم هیئت رئیسه شده است، اما پیش از این و در جریان بررسی نقطه نظرات بخش‌های مختلف از جمله مرکز پژوهش‌ها نیز در نظر گرفته شد.

وی افزود: در این مدت هیچ پیشنهادی از سوی فراکسیون زنان برای اصلاح این طرح در کمیسیون وصول نشد، پس از تصویب گزارش در کمیسیون و بارگذاری در سامانه، ۱۰ روز زمان ثبت پیشنهادات بود، اما با گذشت این زمان هیچ پیشنهادی از سوی اعضای فراکسیون زنان ثبت نشد.

نایب‌رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصریح کرد: با این وجود امروز جلسه‌ای با حضور اعضای فراکسیون زنان برگزار و نکات خواهران بزرگوار نماینده استماع شد. این گزارش در صحن مجلس مطرح خواهد شد و تصمیم گیرنده در خصوص کلیات و جزئیات آن همه نمایندگان هستند.

وی تاکید کرد: براساس آیین نامه داخلی مجلس، گزارش کمیسیون در اختیار نمایندگان قرار می‌گیرد و در صحن در خصوص آن تصمیم‌گیری می‌شود و هیئت رئیسه مجلس نیز اختیاراتی در خصوص دوشوری کردن آن و یا ارجاع موادی از آن به کمیسیون تخصصی دارد. کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نیز آمادگی دارد مواد ارجاعی را با در نظر گرفتن نظرات همه کارشناسان و افراد دغدغه‌مند بررسی کند.

منبع: میزان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.