۲۳ هزار خانواده زن‌سرپرست تحت پوشش حمایتی شهرداری تهران ۴۳ درصد سقوط فرزندآوری در خراسان رضوی نگاهی به اعداد و ارقام حال و آینده جمعیت ایران و خراسان رضوی| آیا این استان به نسبت کشور جوان است؟ «زن و هویت مشهد» | بخش هفتم: رستاخیز پرچم ایران در دست زنان مشهد خانواده‌های ایرانی پس از ازدواج، تمایل به فرزندآوری دارند| افزایش نرخ باروری کل کشور با رفع مشکلات جوانان مجرد قطعی اعطای تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی خرید کالا به زوجین جوان خراسان جنوبی ترویج فرهنگ ازدواج آسان با اجرای طرح «نوید زندگی» توسط کمیته امداد آیا ابتلاء به پوکی استخوان از شبکیه چشم قابل پیش بینی است؟ جذب یک مربی خارجی دیگر در تیم ملی والیبال زنان کسب مقام سوم ترای اتلون بانوان خراسان رضوی در مسابقات کشوری درباره توانمندسازی اجتماعی والدین برای حضور مجدد فرزندان چه می‌دانید؟ | حمایت بهزیستی از خانواده‌ها بعد از بازپیوند جزییاتی از پرداخت تسهیلات ۵۰۰‌ میلیونی برای زوج‌های جوان در خراسان رضوی| برنامه‌های هفته ازدواج اعلام شد ثبت ۳۰ هزار ازدواج در کشور طی جنگ تحمیلی سوم به خانه شهید خوش آمدید | روایتی ساده و خودمانی از دیدار بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید رئیسی جشن ازدواج زوج‌های جان‌فدا در تهران برگزار شد + فیلم
سرخط خبرها
افزایش آگاهی مادران، کلید ترویج زایمان طبیعی در کشور

افزایش آگاهی مادران، کلید ترویج زایمان طبیعی در کشور

  • کد خبر: ۳۳۱۰۴۷
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۷
کارشناس ارشد اداره سلامت مادران وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ۸۰ تا ۸۵ درصد مادران این دوران را بدون مشکل طی می‌کنند، افزایش آگاهی مادران را کلید ترویج زایمان طبیعی در کشور دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ لیلا هادی‌پور جهرمی با تاکید بر اینکه یک خانم وقتی باردار می‌شود، باید قبل از بارداری مراقبت‌های لازم را دریافت کند، یعنی ما باید تشخیص دهیم که چه‌زمانی نیاز به خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی است، اظهار کرد: ۸۰ تا ۸۵ درصد مادران این دوران را بدون مشکل طی می‌کنند، چون این روند طبیعی زندگی است، اما ۱۵ تا ۲۰ درصد نیاز به مراقبت تخصصی دارند که باید در زمان مناسب شناسایی و برای انجام سزارین ارجاع داده شوند.

وی با بیان اینکه افزایش آگاهی مادران کلید ترویج زایمان طبیعی در کشور است، بیان کرد: در حال حاضر در صورت مراجعه مادران باردار به مراکز بهداشتی کلاس‌های آمادگی زایمان به‌صورت رایگان ارائه و به مادران توضیح داده می‌شود که در بدنشان چه تغییراتی در حال وقوع است و این آگاهی کمک می‌کند تا ترس آنها کاهش یابد، البته باید در نظر داشت که تحمل درد در هر فردی متفاوت است، برخی مادران درد را به‌راحتی تحمل می‌کنند و برخی دیگر ترجیح می‌دهند از روش‌های کم‌دردی استفاده کنند.

هادی‌پور جهرمی افزود: سزارین یک جراحی بزرگ است و این که مادر پس از جراحی باید مراقبت‌های بیشتری انجام دهد، می‌تواند مشکلاتی برای روز‌های ابتدایی ارتباط او با نوزادش به‌وجود آورد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.