لزوم رسیدگی مسئولان به دختران مناطق کم‌برخوردار، دغدغه یک نوجوان نخبه اسفراینی اجرای ممنوعیت حجاب در دانشگاه‌های فرانسه رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه کاهش فرصت‌های فرزندآوری با بالارفتن سن ازدواج زنان، رکن مهم دستیابی به توسعه پایدار در هر کشور سهم ۴۵ درصدی زنان از جامعه کارمندان دولت قهرمانی رکورددار دوی ۲۰۰ متر زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی کشور سرعت بالای روند پدیده قتل زنان در انگلیس و عدم توجه دادگاه‌های این کشور به این پرونده‌ها کسب دومین پیروزی تیم ملی ایران مقابل هنگ‌کنگ در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا تاثیر والدین سیگاری بر روی ابتلای کودکان به آسم وجود بیش از ۱۳ میلیون جوان مجرد ایرانی در آستانه ازدواج در کشور لزوم تعیین مهریه منطقی و حمایت قانونی از زنان در طرح اصلاح قانون مهریه حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد
سرخط خبرها
وجود بیش از ۱۳ میلیون جوان مجرد ایرانی در آستانه ازدواج در کشور

وجود بیش از ۱۳ میلیون جوان مجرد ایرانی در آستانه ازدواج در کشور

  • کد خبر: ۳۳۱۵۴۲
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۲
به گفته مدیرکل سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیش از ۱۳ میلیون جوان مجرد ایرانی که در آستانه ازدواج هستند، سن مناسب ازدواج را سپری کرده‌اند یا در حال سپری‌کردن این سن هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد اسماعیل مطلق اظهار کرد: بیش از ۱۳ میلیون جوان مجرد ایرانی که در آستانه ازدواج هستند، سن مناسب ازدواج را سپری کرده‌اند یا در حال سپری‌کردن این سن هستند.

وی ادامه داد: بخش زیادی از این افراد در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ متولد شده‌اند.

مدیرکل سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: بر اساس استاندارد‌های پزشکی، دوران طلایی باروری در زنان بین ۲۲ تا ۳۲ سالگی قرار دارد. پس از آن توانایی باروری آرام‌آرام کاهش‌یافته و از ۳۵ سالگی به بعد، این کاهش به شکلی جدی‌تر خود را نشان می‌دهد. پس از آن با عبور از مرز ۴۰ سالگی، احتمال بارداری طبیعی به‌شدت افت می‌کند و خطر بارداری‌های پرخطر و اختلالات ژنتیکی افزایش می‌یابد و در نهایت برخی از این افراد برای همیشه نابارور می‌شوند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.