تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه رفع مشکلات ضمانت وام دهک‌های یک تا ۵ زنان سرپرست‌خانواده توسط شهید جمهور در دولت سیزدهم رقبای تیم ملی در مسابقات مرحله مقدماتی جام ملت‌های فوتبال بانوان زیر ۲۰ سال آسیامشخص شدند نقش اساسی خانواده در شکل‌دهی به فرهنگ، هنجار‌ها و ارزش‌های اجتماعی ضرورت سیاست‌گذاری جامع و چندبُعدی برای افزایش نرخ باروری برای عدالت، برای خانواده + ویدئو پویشی برای آثار هنری بانوان هنرمند در خراسان رضوی بازی سخت با ژاپن، پیش‌روی تیم ملی بانوان در جام ملت‌های آسیا زیارت مزار شهدای مقاومت توسط ۲ هزار مادر و دختر اصفهانی
سرخط خبرها
کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران

کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران

  • کد خبر: ۳۳۱۹۶۶
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
  • ۱
با ورود نماینده سازمان بهداشت برای بازرسی به یک قنادی، مشخص شد که زن میانسال صاحب این شیرینی فروشی در تهران، مجوز‌های قانونی را اخذ نکرده و مرتکب تخلف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چندی قبل نماینده سازمان بهداشت برای بازرسی، قدم در شیرینی فروشی‌ها گذاشت تا چنانچه کسی تخلف کرده و یا مجوز‌های قانونی از سازمان بهداشت را ندارد، شناسایی و به قانون معرفی کند. در جریان این ماموریت، مشخص شد که صاحب یک شیرینی فروشی بزرگ، مجوز‌های قانونی را اخذ نکرده و مرتکب تخلف شده است. در این شرایط زن میانسال که صاحب شیرینی فروشی بود بازداشت شد.

پرونده این زن در دادسرا، تحت رسیدگی قرار گرفت و وقتی تخلف محرز شد، او مجرم شناخته شده و بازپرس کیفرخواست در این پرونده را صادر کرد. در این شرایط پرونده روی میز قاضی میثم حسین پور رئیس شعبه ۱۰۲ دادگاه لواسانات قرار گرفت و او رسیدگی به این پرونده را آغاز کرد. وقتی صاحب شیرینی فروشی در دادگاه حاضر شد از قاضی طلب بخشش کرد و گفت حاضر است تعهد بدهد که مجوز‌های قانونی را اخذ خواهد کرد. او، اما با توجه به جنبه عمومی جرم باید از ۶ ماه تا یک سال زندانی می‌شد.

در این شرایط بود که قاضی حسین پور به جای اینکه متهم را به زندان بفرستد از مجازات جایگزین حبس استفاده کرد.

این قاضی جوان که به خاطر صدور احکام جالب جایگزین حبس به چهره‌ای رسانه‌ای تبدیل شده است به همشهری گفت: در این پرونده، صاحب شیرینی فروشی تخلف کرده و باید زندانی می‌شد، اما چون سابقه‌ای نداشت و پشیمان بود، تصمیم گرفتم به جای اینکه او را به زندان بفرستم از مجازات جایگزین استفاده کنم.

قاضی حسین پور افزود: در این پرونده حکمی که صادر کرده‌ام، این است که در هفته کرامت و آستانه تولد امام هشتم، صاحب شیرینی فروشی، ۸ زن بی سرپرست که از قشر ضعیف جامعه هستند و درآمد خیلی پایینی دارند را پیدا کند و به مدت ۸ روز و روزانه ۸ ساعت به آنها آموزش شیرینی پزی بدهد و سپس آنها را وارد بازار کند. او قبول کرده که تعدادی از این زنان را در شیرینی فروشی خودش استخدام خواهد کرد تا شرایط کار را هم برایشان فراهم کند.

وی گفت: آن طور که متوجه شده‌ام، هزینه آموزش شیرینی پزی خیلی سنگین است و زنان بی سرپرست، شرایط فراهم کردن چنین مبلغ سنگینی را ندارند، اما با این کار خداپسندانه، زنان بی سرپرست نیز حرفه خوبی یاد گرفته و می‌توانند وارد بازار کار شوند.

این قاضی خوش فکر در ادامه گفت: چون در آستانه تولد امام رضا و هفته کرامت، بودیم چنین حکمی صادر کردم تا محکوم به جای رفتن به زندان، تبدیل به خیر شود. از سوی دیگر به دلیل عشق به امام هشتم، عدد ۸ را در احکام جایگزین استفاده می‌کنم.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عزت الله قربانعلی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
0
0
دورود بر شرفت قاضی همیشه زندان راه حل نیست اخلاق معنوی رو در جامعه زنده کردی قابل توجه قضات دیگه