مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها

پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها

  • کد خبر: ۳۳۲۸۶۹
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۱
  • ۲
‎معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به صف‌های طولانی برای دریافت وام ازدواج و تاخیر در پرداخت آن به متقاضیان، تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها را پیشنهاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رحیمی درباره مشکلاتی که زوج‌های جوان برای دریافت وام دارند، اظهار کرد: در حال حاضر، مبلغ وام ازدواج برای هر زوج ۳۰۰ میلیون تومان است، اما متأسفانه تعداد کمی‌از جوانان موفق به دریافت این وام‌ها می‌شوند. یکی از مشکلات بزرگ در این زمینه، شرایط سخت دریافت وام و مشکلات اقتصادی است که باعث می‌شود، بسیاری از جوانان نتوانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند. علاوه بر این، اغلب وام‌های ازدواج به جای اینکه برای شروع زندگی مشترک مورد استفاده قرار بگیرد، صرف هزینه‌های غیرضروری یا بدهی‌های قبلی می‌شود.

وی ادامه داد: این مدل می‌تواند به زوج‌ها کمک کند تا بتوانند اقساط خانه را پرداخت کرده و در نهایت مالک آن شوند. این اقدام نه تنها به پایداری ازدواج کمک می‌کند، بلکه در بلندمدت تأثیر مثبتی در وضعیت مسکن جوانان خواهد داشت.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به آخرین آمار‌های ازدواج می‌گوید: آخرین آمار‌ها نشان می‌دهد که در سال ۱۴۰۲ فقط ۴۸۸ هزار ازدواج در کشور ثبت شده است. این در حالی است که در سال ۱۳۹۲ بیش از ۷۵۰ هزار ازدواج در کشور ثبت شده بود. این کاهش شدید در تعداد ازدواج‌ها نشان‌دهنده یک بحران اجتماعی جدی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: البته باید توجه داشت که کاهش نرخ ازدواج فقط به دلایل جمعیتی مربوط نمی‌شود. به عنوان مثال، تغییرات فرهنگی، مشکلات اقتصادی و نداشتن شغل، عوامل مهمی‌در کاهش ازدواج‌ها هستند.

رحیمی با اشاره به اینکه از جمله دلایل دیگر، تغییر اولویت‌ها و ارزش‌ها در بین جوانان است که تحت تأثیر شبکه‌های اجتماعی و تحولات فرهنگی قرار گرفته‌اند، یادآور شد: در نظرسنجی‌ها نیز مشخص شده که ۳۴ درصد از جوانان مجرد اعلام کرده‌اند که اگر شغل داشتند، ازدواج می‌کردند. این آمار نشان می‌دهد که بدون اشتغال، جوانان قادر به ایجاد خانواده نیستند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
روح اله
Germany
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
0
0
فقط برید جایی که عرب نی انداخت یارو رو با چهار تا خشت میخواهید اول زندگی به صورت دولتی پارش کنید
روح اله
Germany
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
0
0
فقط برید جایی که عرب نی انداخت